Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele: „Eu nu voiam folclor sub nicio formă! Voiam să cânt manele.”

Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele: „Eu nu voiam folclor sub nicio formă! Voiam să cânt manele.”
Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele: „Eu nu voiam folclor sub nicio formă! Voiam să cânt manele.”

Interpreta de muzică populară a vrut să îi facă în ciuda tatălui său și să cânte manele.

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, fiind foarte solicitată în cadrul evenimentelor private, datorită talentului său muzical. Artista a moștenit talentul muzical de la tatăl său, care la rândul lui era extrem de talentat și cânta la mai multe instrumente. Cu toate acestea, deși acum are parte de un real succes în industria muzicii populare românești, se pare că în trecut Maria Constantin și-a dorit cu totul altceva.

Artista a povestit mai multe despre acest subiect în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”.

Cântă Maria Constantin manele?

Citește și: Maria Constantin, amintiri despre lipsurile sărbătorilor de iarnă. Ce cadou și-a dorit artista și fratele ei când erau mici. „Cred și acum, cumva, în sufletul meu. A fost cel mai frumos Crăciun.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele
Maria Constantin [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Maria Constantin a moștenit talentul muzical de la tatăl său! Artista a făcut dezvăluiri despre părintele său: „Cânta la foarte multe instrumente. Era foarte bun.”

Interpreta de muzică populară a declarat că la începutul carierei sale nu a vrut să audă de folclor, ci pentru a-i face în ciudă tatălui său, și-a dorit să cânte manele.

Acum, Maria Constantin a dezvăluit că mai cântă din când în când acest gen muzical, însă nu este total mulțumită de prestația sa pe scenă, deoarece, spune ea, manelele impun o anumită tonalitate și vibrație, cu care ea nu este învățată. Mai mult decât atât, artista susține că nu se regăsește în acest gen muzical.

Eu nu voiam folclor sub nicio formă.

Voiam să cânt manele. Eu tot ca să îi fac în ciudă tatălui meu. Nu voiam de nicio culoare. Și acum am o problemă cu lucrul acesta și lucrez la asta. Cânt manele, dar cumva se folosește total altceva. Nici măcar vibratul ca la folclor sau ca la muzică clasică. Este cu totul altceva. Se apropie puțin spre stilul sârbesc, dar este diferit. Eu fiind perfecționistă, nu spun că nu cânt manele, le cânt, dar nu sunt eu mulțumită.
Atunci nu îmi face nici plăcere, pentru că nu prea mă regăsesc
.”, a declarat Maria Constantin.  

Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele
Maria Constantin [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american! „El a divorțat cu un an înainte să divorțez eu. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies