Maria de la Puterea Dragostei, despre noaptea petrecută la hotel cu Cristian Marinescu: „S-a terminat foarte frumos”

Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian
Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian

Maria Lungu și-a deschis sufletul și a vorbit cât se poate de sincer despre relația cu Cristian Marinescu!

Maria Lungu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate concurente de la Puterea Dragostei, a fost invitată, recent, în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.ro, acolo unde a făcut o serie de mărturisiri despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cristian Marinescu. Blondina și-a deschis sufletul și a dezvăluit că, dacă ar fi din nou pusă în situația de la Marea Finală când el a câștigat, ar face lucrurile total diferit.

Citeste si: EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian
Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian

Ei bine, Maria a spus că la acel moment era îndrăgostită până peste cap de Cristian Marinescu, motiv pentru care nu a ținut cont de ceea ce afirmau colegii ei de competiție, despre care spune că i-au suportat „nervii acumulați cu Cristian Marinescu”.

„În primul rând, m-aș fi despărțit de Marinescu, în al doilea rând, m-aș fi bazat mai mult pe comunicarea și înțelegerea cu colegii din casă. Eu atunci eram prea îndrăgostită, iar la mine când este vorba de iubire, nu mai există nimic. În mod normal, eu când sunt îndrăgostită, eu nu reacționez niciodată ca și cum aș fi cu picioarele pe pământ. Sunt foarte aeriană și cred în tot ce mi se spune.

Nervii acumulați cu Cristian Marinescu, îi aruncam pe alți concurenți. Adică puteam să am o problemă cu el în spatele camerelor de filmat sau în casă și dacă cineva venea la mine și mă atingea un pic acolo, săream pe el, indiferent de situație. În momentul în care sunt nervoasă, mi se face negru în fața ochilor și mă duc cu capul înainte. Este un lucru rău, nu este bine să faceți așa, o să vă pară rău.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La nervi faci foarte multe greșeli, iei decizii proaste, spui lucruri care nu trebuie”, a spus Maria de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca Comănici, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp! Ce i-a spus bruneta fostului concurent de la Puterea Dragostei: „Cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit”

Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian
Maria de la Puterea Dragostei, detalii despre relația cu Cristian[Sursa foto: Instagram]

Maria Lungu: „Sufeream foarte mult”

Cu toate că sentimentele erau foarte puternice, ea a fost cea care a luat decizia de a se despărți definitiv de Cristian și de a pleca din apartamentul în care locuiau împreună. Se pare că lucrul pe care nu l-a putut suporta era acela că, imediat după competiție, Cristian a devenit extrem de indiferent și rece cu ea, iar pentru asta a fost nevoită să pună punct.

„Decizia de a pleca la Chisinău, din apartamentul unde locuiam cu Marinescu la București, nu am luat-o la nervi. Am plecat de la București pentru a întelege dacă va exista o continuitate sau nu. Consider că am făcut foarte multe lucruri pentru el. Eram îndrăgostită, dar sufeream foarte mult. Eram dezamăgită. Cele două săptămâni în care am stat cu el a fost bine, am fost și fericită, am fost și tristă, dar am înețeles eu pentru mine că nu trebuie să continui așa.

Era foarte indiferent. Eu credeam că lucrul ăsta se întâmpla doar în casă. O făcea pentru televizor sau că așa voia el, nu știu. Eu eram deschisă să vorbesc cu el. El își dorește libertate, să nu fie cu cineva”, a continuat Maria de la Puterea Dragostei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Ce spune blondina despre noaptea petrecută la hotel?

Maria și Cristian Marinescu s-au întâlnit, pentru prima oară de la separare, tot în casa dragostei din Turcia, acolo unde au fost de data aceasta invitați speciali. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit și despre întâlnirea cu Cristian de la hotel.

„El era deja dependent emoțional de mine. El mi-a demonstrat și acum, el pe mine nu m-a uitat. L-am văzut direct în emisiune, nu știa că vin. Aveam emoții pentru că nu cunoșteam pe nimeni. Dar și când l-am chemat pe el la dans, ca să văd dacă din cauza lui sunt emoțiile și nu am simțit ceva diferit când am dansat cu el. Probabil că încă îl mai iubesc sau că nu-l mai iubesc. Ne-am văzut cât am fost la Istanbul, am mâncat, după am zis să stăm împreună toată noaptea să vedem ce se întâmplă. Am discutat, am înțeles că nu prea știe ce vrea. Eu m-aș împăca cu el, chiar dacă aș fi judecată. A fost o seara minunată, s-a terminat foarte frumos. Ne-am adus aminte de noi, de cum eram noi când eram fericiți. Există chimie între noi, relație nu”, a mai spus Maria de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria Lungu, detalii secrete despre Jador! Cântărețul s-a iubit cu una dintre prietenele ei: „Știu multe despre el!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies