Maria Dragomiroiu a dezvaluit secretul parului ei lung si sanatos! E vorba de 2 ingrediente din bucatarie

Maria Dragomiroiu a dezvaluit secretul parului ei lung si sanatos! E vorba de 2 ingrediente din bucatarie
Maria Dragomiroiu a dezvaluit secretul parului ei lung si sanatos! E vorba de 2 ingrediente din bucatarie

Maria Dragomiroiu are un par lung si sanatos. Cantareata de muzica populara si-a dezvaluit secretul.

Maria Dragomiroiu a marturisit ca se tunde foarte putin si ca nu isi mai spala parul cu sapun de acasa, insa foloseste alte doua ingrediente din bucatarie.

"Toată lumea mă întreabâ dacă mă mai spăl cu săpun de casă, şi nu mă mai spăl pentru că e foarte obositor, şi când plecam în străinătate, aveam probleme la vamă.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, care a prezis dezastrul din Colectiv si cutremurele din Romania, loveste din nou! Ce se va intampla cu tara noastra in 2017: "Vin cele rele si dureroase si..."

Nu

îmi cade părul, decât normal ca la orice femeie. Când îmi cade mă dau cu puţin gălbenuş de ou şi cu puţin ulei de măsline şi gata," a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies