Maria Dragomiroiu, una dintre artiștii preferați ai lui Nicolae Ceaușescu. Ce îi cerea să facă cântăreței

Maria Dragomiroiu, una dintre  artiștii preferați ai lui Nicolae Ceaușescu. Ce îi cerea să facă cântăreței
Maria Dragomiroiu, una dintre artiștii preferați ai lui Nicolae Ceaușescu. Ce îi cerea să facă cântăreței

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Artista a fost apreciată pentru vocea și talentul ei, chiar de Nicolae Ceaușescu. Recent, cântăreața a mărturisit cât de des cânta pentru familia Ceaușescu, dar și ce pretenții avea fostul șef de stat.

Mai mult, Maria a povestit cum decurgeau festivitățile organizate de Nicolae Ceaușescu.

„Este un semn de mândrie” Maria Dragomiroiu era des invitată să cânte pentru familia Ceaușescu

maria dragomiroiu 40 de intrebari
Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cât câștigă lunar un pilot de avion. Salariile variază în funcție de companie

Maria Dragomiroiu a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut mai multe declarații, referitoare la viața ei personală, dar și de carieră.

Artista a povestit că în tinerețe, la începutul carierei sale, era una dintre cântărețele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu. Vedeta performa chiar la ziua de naștere a fostului șef de stat, dar îi cânta în special fiului său, Nicu Ceaușescu. De asemenea, Maria a declarat că este mândră că se numără printre cei care au avut ocazia să cânte pentru Ceaușescu.

„I-am cântat și a fost o mândrie pentru mine.

Eu eram "aia mică". Nu i-am cântat doar o dată, foarte mulți ani am cântat președintelui Nicolae Ceaușescu la zilele de naștere. Mult mai mult i-am cântat lui Nicu Ceaușescu. I-am cântat lui Nicolae Ceaușescu și este un semn de mândrie pentru orice artist să cânte unui șef de stat.”, a povestit cântăreața.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu mi-a adus niciun avantaj” Maria Dragomiroiu, despre sumele cu care era plătită de Nicolae Ceaușescu

maria dragomiroiu cariera
Ce îi cerea Nicolae ceaușescu Mariei Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Tania Popa. „Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit!”

În ciuda așteptărilor, interpreta de muzică populară a declarat că nu era plătită cu mulți bani pentru respectivele cântări. De asemenea, chiar dacă se număra printre artiștii care performau pentru Nicolae Ceaușescu, Maria a mărturisit că nu a profitat cu nimic, pe urma acestui privilegiu.

„Pentru mine a fost bine, dar să știți că nu mi-a adus niciun avantaj, nu am profitat cu absolut nimic. Nici măcar o mașină nu am putut să-mi iau. Doamna Stela Popescu m-a ajutat și prin Ana Mureșan am făcut rost să-mi cumpăr o mașină.", a povestit Maria Dragomiroiu.

Ce pretenții avea Nicolae Ceaușescu de la artiștii care cântau pentru el

maria dragomiroiu i a cantat lui ceausescu
Maria Dragomiroiu, printre artiștii preferați de Nicolae Ceaușescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Câți bani primește un medic de familie pentru fiecare pacient

Maria Dragomiroiu era una din artiștii care performau pentru familia Ceaușescu, în special la zilele de naștere ale fostului șef de stat. Însă, Nicolae Ceaușescu avea niște reguli bine impuse pentru aceștia. Artiștii trebuiau să cânte melodiile originale, chiar și cu versurile care erau interzise la televizor, în acea vreme.

„I-am cântat lui Nicolae Ceaușescu, Elenei Ceaușescu. Eram printre marii artiști ai acestei țări care mergeam acolo și cântam. Cântecul trebuia să-l cânți exact așa, nu cum era la televizor, pentru că la televizor nu aveai voie să spui "țațo" sau "dar-ar naiba în tine dragoste", iar Nicolae Ceaușescu ne oprea: <Nu! Nu e bine așa! Cântați cum este original!> Le știa pe toate, știa să cânte, era accesibil, dădea noroc cu noi. Nu te simțeai stresat la aceste zile. Ne plătea foarte puțin, dar nu conta. Era mândria și faima că ai cântat șefului statului.", a explicat artista.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies