Maria Ghiorghiu a avut dreptate! O nenorocire s-a produs la 10 ore de la previziunea facuta de celebra clarvazatoare

Maria Ghiorghiu a avut dreptate! O nenorocire s-a produs la 10 ore de la previziunea facuta de celebra clarvazatoare
Maria Ghiorghiu a avut dreptate! O nenorocire s-a produs la 10 ore de la previziunea facuta de celebra clarvazatoare

Maria Ghiorghiu a avut inca o data dreptate. A facut o previziune, pe care a scris-o pe bloc, iar la numai 10 ore acea tragedie s-a intamplat.

„Dragii mei,

În aceasta dimineaţă trează fiind, văd înspre Sud o intersecţie mai mare, iar pe marginea unei borduri de pe asfalt, s-au aşezat doi copilaşi nu mai mare de 9 anişori. Copilaşii vorbeau între ei, era ziuă, şi brusc a început un CUTREMUR foarte intens, CUTREMUR ce aproape să-i răstoarne de pe bordura asfaltului.

Copilaşii înlemniseră de teamă şi se uitau unul altul nestiind ce să facă.

Nu am văzut chipul clar al acelor copilaşi, ca să-mi dau seama de naţionalitate cu aproximaţie, dar am văzut prea clar CUTREMURUL de PĂMÂNT despre care vom auzi.

Dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR intens, dar să nădăjduim dragii mei, că nu vor fi şi victime omeneşti.
DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI ocroteşte ROMÂNIA şi POPORUL SĂU ales, dar şi noi trebuie, ca să merităm acest minunat lucru divin, prin respectare şi implinirea PORUNCILOR, prin Rugăciune şi fapte bune, prin mila şi Iubire faţă de Aproapele nostru.

Amin!”, scria Maria Ghiorghiu.

La 10 ore de la profetia sa, cutremurul s-a produs. Seimsul a avut o magnitudine de 6,7 grade pe scara Richter si a avut loc in Guatemala.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies