Maria Ghiorghiu a visat 6 numere! Mulţi s-au gândit să le joace la Loto

Maria Ghiorghiu a visat 6 numere! Mulţi s-au gândit să le joace la Loto
Maria Ghiorghiu a visat 6 numere! Mulţi s-au gândit să le joace la Loto

Maria Ghiorghiu a mărturisit că a visat un şase numere care ar putea reprezenta zile cumplite pentru toți românii. Are cineva curaj să le joace la Loto?

 

Maria Ghiorghiu a visat un șir de numere pe care unii le-ar putea juca la Loto. 

Mesajul Mariei Ghiorghiu

„În această dimineaţă în zori, mă trezeşte un Soare alb şi strălucitor, un Soare mai mic, dar care strălucea cât 100 de Sori la un loc.

Soarele nu lumina, nu împrăştia raze sau căldură împrejurul său, sau peste tot Cerul nopţii, ci trimitea căldură sa, lumina şi razele sale albe şi strălucitoare, direct spre mine.

Citeste si: Aceasta tanara de 19 ani a murit de cancer, dupa ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu

Brusc, aud un zgomot ca de cristal şi văd cum de după norii care acopereau Cerul de ziuă, apare din nou Soarele alb şi orbitor de strălucitor care explodează pur şi simplu, iar Razele sale albe şi orbitor de strălucitoare se rup într-un infinit de „cioburi” şi scot un zgomot că de cristal, un cristal extrem de fin.

În timp ce notam în caietul meu de suflet, aud glas care spune răstit, spunea pe un ton grav, aliniind cifrele din dreapta Soarelui care explodase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti

Le-a aliniat şi a grăit aşa:

Ce este???

Şi le scrie:

11,9,29,15,14 ,41!

Acestea sunt zilele în care vă veţi cutremura.”

Dragii mei, aceste cuvinte la imperativ m-au cutremurat şi pe mine la propriu.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 6 ani. SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru o zodie! Se va îmbogăţi! Aceşti nativi vor întoarce BANII cu LOPATA

În ce fel ne vom cutremura cu toţii, numai Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ştie.

A ne cutremura nu înseamnă neapărat că se cutremură Pământul!

A ne cutremura poate însemna că vom trăi EVENIMENTE nu tocmai bune, atât la nivel de Ţară şi popor român, cât şi la nivel mondial”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Cum a slăbit Teo Trandafir 63 de kilograme. A dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi pentru a avea silueta perfectă

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies