Maria Ghiorghiu, anunt de ultim moment: "Cu durere in suflet va spun ca ceva tragic se va intampla"

Maria Ghiorghiu, anunt de ultim moment:
Maria Ghiorghiu, anunt de ultim moment: "Cu durere in suflet va spun ca ceva tragic se va intampla"

 

Maria Ghiorghiu, deja celebra clarvazatoare de la Tecuci, care a facut o serie de premonitii cu privire la evenimentele de impact din tara si din afara, a mai transmis un avertisment.
Femeia sustine ca a auzit o serie de zgomote ce pareau desprinse dintr-un scenariu de groaza.

"Astăzi dimineaţă m-a trezit un zgomot de rafale de mitralieră. Aud prima rafală, aud sşi pe a doua rafală de mitralieră, apoi aud şi un glas care spune speriat sau poate la imperativ un singur cuvânt în altă limbă.

Cum nu am înţeles cuvântul, nu ştiu ce semnificaţie avea.(...) Cu durere în suflet vă spun că ceva tragic se va întâmpla, dar nu ştiu locul", a spus Maria Ghiorghiu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Pavel Pergl s-a sinucis dupa o cearta cu iubita: "Este o veste foarte trista pentru Sparta"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies