Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia: „Ești al doilea copil pe care îl pierd”

Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia
Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia

Familia Mariei Ghiorgiu trece prin momente foarte grele. Nepotul celebrei prezicătoare s-a stins din viață la doar 24 de ani.

Maria Ghiorghiu este în doliu. Nepotul celebrei prezicătoare s-a stins din viață duminică seara, în Italia. El muncea în străiniătate și este al doilea nepot pe care aceasta îl pierde.

„Astazi a plecat prea devreme dintre noi,nepotul meu IONUT MIHALCEA stabilit in Italia ,baiatul fratelui meu mai mare. Avea doar 34 de ani! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace suflet bun si drag,iar pe ai tai parinti sa-i intareasca.Tu

esti al doilea copil al lor pe care il pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani si a murit tot de inima,acum cativa ani. ”Nu te vom uita niciodata !😢”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Prințul Dimitrie Sturdza a murit și a lăsat o moștenire fabuloasă, de aproape 200 milioane de euro! A făcut avere din cosmetice după ce a recuperat domeniile uriașe ale familiei Sturdza!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”

Nepotul Mariei Ghiorghiu a fost testat negativ pentru coronavirus

Celebra prezicătoare a revenit pe Facebook cu un mesaj în care a clarificat că nepotul ei nu avea coronavirus, ci a suferit un infarct.

„A iesit negativ la CORONAVIRUS! Muncea in Italia! Inima i-a cedat! A cazut pe strada in Italia!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Maria Ghiorghiu și părinții bărbatului trec prin momente cumplite, fiind al doilea nepot pe care celebra precătoare îl pierde. 

„Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare ,Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia. Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag! Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag,ne ai părăsit în floarea tinereții tale ,fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge ,toată viața.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace ,copilul nostru drag .Drum bun printre stele,dragul nostru băiat!”, a declarat fratele Mariei Ghiorghiu pe pagina sa de Facebook.( Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”)

Foto: Facebook/ Maria Ghiorghiu 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies