Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”

Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”
Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”

Ce a transmis cunoscuta clarvăzătoare în urmă cu puțin timp pe blogul său. Ce i s-a arătat celei care a prevăzut incendiul din Colectiv.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a dezvăluit pe blogul său ce i s-a dezvăluit în urmă cu puțin timp. Potrivit acesteia, populația va fi afectată de niște gaze în sezonul următor.

 

Iată ce a scris Maria Ghiorghiu, cea care a prevăzut incendiul de la Colectiv, în zorii zilei. Aceasta a vorbit și despre perioada următoare, în care va veni Paștele și a făcut apel la oameni să fie mai buni și mai iertători în aceste zile.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă prezicere! "Gazele..."

„6 Aprilie 2020,ora 3,18!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dragii mei,

Iata cum ,astazi in zori de zi,ma trezeste un glas si-mi spune asa:
"Gazele!
Despre cum ne afecteaza pe noi, in sezonul urmator!"
Dragii mei, iata ca in sezonul urmator vom auzi si vesti despre Gaze, cred ca este vorba despre gazele naturale.



Cum ne va afecta pe noi si ce se va intampla,vom vedea cu totii; Dumnezeu cu mila Sa!
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si noi si cei dragi,iar pe toate celelalte le-om duce pe toate.DUMNEZEU nu ne da mai mult decat putem duce!

Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”
Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”

Citeste si: Maria Ghiorghiu explică ce se va întâmpla cu România! „Viața noastră va reveni la normal!”


Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa facem fapte bune! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne deschida portile Sfintelor Biserici macar in noaptea de Inviere, si sa putem lua LUMINA sfanta si Anafura prea curata si prea sfanta!

Rugaciunea dragilor, sa ne fie hrana sufletului nostru in aceasta perioada sfanta, in care IISUS HRISTOS este prigonit, batjocorit scuipat si hulit de cei care, cu ceva zile in urma se minunau de MINUNILE SALE!

Iisus Hristos
Iisus Hristos

Sa nu facem rău nimanui cu buna stiinta, ci sa facem numai bine cu iubire si cu dragoste nemarginita faţă de Aproapele nostru.
Sa ne intarim in Credinta prin Rugaciune curata si prin Post(acolo un se poate posti), si vom vedea nu numai PORTILE BISERICILOR deschizandu-se, ci si Cerurile le vom vedea deschise, iar aici IL vom vedea pe IISUS HRISTOS rastginit, iar la picioarele Sale, pe Maica Domnului plangand cu râuri de lacrimi!

Pentru Rugacunile si pentru lacrimile Maicii Lui Dumnezeu, sa ne invrednicim si noi dragilor, de a primi LUMINA INVIERII Domnului, precum si Prea Sfant si Prea Scump Sangele Său din POTIRUL SFANT cel care are in el, VIATA!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Maria Ghiorghiu explică ce se va întâmpla cu România! „Viața noastră va reveni la normal!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies