Maria Ghiorghiu, previziune despre război: „Mă duce cu gândul la izbucnirea celui de-al treilea Război Mondial”

Maria Ghiorghiu, previziune despre război! Ce i s-a arătat
Maria Ghiorghiu, previziune despre război! Ce i s-a arătat

Maria Ghiorghiu, previziune despre război. Ce spune femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv și mai multe tragedii din România și din lume.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre cel de-al Treilea Război Mondial. În zi de mare sărbătoare, de Sfântul Ilie, femeia care a văzut incendiul de la Coelctiv, a vorbit despre cel de-al Treilea Război Mondial. Ce i s-a arătat la prima oră a zilei.

„20 Iulie 2016,ora 5,45 dimineața!

Dragii mei,

În aceasta dimineață, trează fiind și stând cu ochii închisi în pat, văd pentru câteva clipe ceva minunat de frumos.

Îl vedeam pe SFÂNTUL PROOROC ILIE, in Carul Său de foc, acolo sus in Ceruri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Când Sfântul Ilie a pornit CARUL de FOC, dinspre Apus spre Răsărit,văd în stânga Sa, respectiv a CARULUI de FOC, văd un perete ca din sticlă, ce este pur si simplu, împroscat cu șiroaie de sânge adevărat.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, prezicere îngrijorătoare! "Distrugerea României..."

Dragii mei, asa cum Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul a prezis regelui Ahab că nu va mai ploua trei ani si jumătate pe Pământ si chiar asa s-a si întamplat, iata fratilor, că Sfântul Prooroc Ilie vine si astăzi în zilele noastre, si ne prezice o baie de sânge, sau un Razboi in care, sânge nevinovat va curge peste acest Pământ.

Maria Ghiorghiu, previziune despre război! Ce i s-a arătat
Maria Ghiorghiu, previziune despre război! Ce i s-a arătat

Peretele ca din sticlă ce s-a ridicat intr-o taina nevazuta de mine, în stanga Sfantului Prooroc Ilie, era plin de sânge adevărat. Dragii mei, aceast lucru cutremurator, pe mine ma duce cu gandul la izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial sau la Atentate in lanț, prin toata Europa si -n lumea întreaga.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător: „Ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa!"

Oricum ar fi, tot dureros este si extrem de trist. Daca Lumea s-ar intoarce la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, din dragoste si din iubire față de Aproapele, daca am deveni mai buni si ne-am ruga cu inima, si nu numai cu buzele, cu siguranță aceste nenorociri nu ar mai avea loc; sau nu într-un ritm atât de intens.

Numai de fiecare dintre noi, depinde felul în care ne vom petrece zilele vietii noastre. 

Alegerea Binelui, va birui Răul ce s-a dezlănțuit în lumea intreaga. Asa sa ne ajute mult Prea Milostivul Dumnezeu si Măicuța Domnului,în veci, Amin!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies