Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”

Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”
Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”

Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu anunță un nou dezastru al naturii. Aceasta a dezvăluit pe blogul său, acolo unde ține legătura cu fanii săi, că natura se va dezlănțui în curând, iar efectele vor fi devastatoare.

Maria Ghiorghiu anunță că fenomenele naturii vor produce pagube mari și credința este singura care ne poate scăpa de un asemenea dezastru natural care s-ar putea solda și cu victime.

Citeste si: Zodia care va avea cel mai mult de suferit în 2020! Poate pierde totul!

Citeste si: Șeful a chemat-o la el în birou și i-a spus să își radă picioarele! Ce răspuns genial i-a dat: „L-am întrebat...”

Citeste si: Am surprins-o pe Mariana de la Exatlon la noul ei loc de muncă! N-ai să crezi unde lucrează acum! Punem pariu că ai trecut pe lângă ea de multe ori! FOTO!

„Văd cum se formează o tornadă mare, o tornadă devastatoare. Din "piciorul "acelei tornade devastatoare se formează înspre dreapta ei un alt "picior "pentru a doua tornadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeam două tornade într-una singură, legate una de altă prin același "picior".  Era cumplit ceea ce vedeam dragilor.


Din păcate, vom auzi de o astfel de tornadă dublă, tornadă ce va distruge tot ce va întâlni în calea să” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

 

Maria Ghiorghiu face o nouă previziune care îţi dă fiori. "Ies valuri înalte de fum!"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune şocantă. Maria Ghiorghiu și-a informat cititorii de pe blog-ul său că ar urma un dezastru în care va fi implicat și un bloc.

Mai exact, un dezastru asemănător unui incendiu.

Mesajul Mariei Ghiorghiu

În această dimineață, mă trezește o lumină albă și strălucitoare care-mi luminează înspre Răsărit un bloc de doar câteva etaje, (până la 4 -5 etaje), bloc ce era înconjurat de un fum dens și totodată ușor transparent, și din spatele căruia ieșeau două valuri înalte de fum negru.

Toată această clădire, dragilor, era cuprinsă de jur împrejur de acest fum ca o ceață densă, iar cele două valuri de câțiva metri înalte, valuri de fum negru, se înălțau spre Cerul ce părea a fi de noapte sau putea fi și zori de zi. Oricum nu era zi plină.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din nefericire dragii mei, vom auzi de o asemenea Tragedie, Căci o Tragedie va fi, care se va petrece înspre Răsărit.

Ce va arde acolo, sau ce accident de orice fel va fi, vom afla împreună.

Să nădăjduim că nu va fi ceva grav, care să afecteze oamenii locului și omenirea în general.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului să ne apere de toate câte ne-ar aduce suferință și lacrimi", a scris Maria Ghiorghiu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies