Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!
Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” este una dintre cele mai controversate concurente. Scandalul dintre fosta ispită și Adreea Tonciu a izbucnit încă din prima ediție a show-ului.

Au ieșit scântei între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu încă de la primele filmări pentru ”Bravo, ai stil!Celebrities”. Roșcată, sexy, voluptoasă și plină de tatuaje, Maria Ilioiu a atras atenția tuturor, de la concurente până la jurați.

Maria Ilioiu a dezvăluit încă de la începutul emisiunii că a venit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” pentru ca lumea să-i cunoască adevărata față, după ce într-un alt show de televiziune a jucat un rol, cel al unei ispite super-sexy, așa cum spune chiar ea.

Și totuși, și la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu a apărut tot într-o ipostază provocatoare încă de la prima ediție, îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată pe trup.

Maria Ilioiu este acum roșcată, cu buze mai mult decât voluptoase, cu forme apetisante, însă în urmă cu câțiva ani, în imagini părea a fi o altă fată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De câte ori a vorbit despre operațiile sale estetice, Maria Ilioiu a spus că în afara implanturilor de la sâni nu are o altă operație.

”Am doar un implant de silicon la sâni. Asta nu mă face o femeie falsă”, a replicat, la un moment dat, Maria Ilioiu, sătulă de acuzațiilor anumitor femei. Însă, acum, cel puțin la nivelul buzelor este clar că Maria Ilioiu și-a făcut o îmbunătățire.

Iată însă cum arăta Maria Ilioiu, în urmă cu câțiva ani, în primele sale apariții ca ispită într-un show tv.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2861/570/20061846/1/biografia-maria-ilioiu-insula-iubirii-2016.jpg

Citeste si: Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities", test de cultură generală în modă! Cine a luat coronița

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andreea Tonciu la ”Bravo ai stil! Celebrities”

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andrea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Bruneta a spus adevărul chiar în timpul emisiunii.

”Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta.

Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu.

”Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”, a spus Andreea Tonciu apoi în interviurile de după emisiune despre motivul pentru care crede aceasta că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies