Maria Lungu de la Puterea dragostei se iubește cu un bărbat celebru din România: „Vreau trei copii”

Maria Lungu
Maria Lungu are un nou iubit

Fosta iubită a lui Cristian Marinescu, Maria Lungu, se iubește cu un bărbat cunoscut din România. Cine este acesta.

Maria Lungu iubește din nou! Fosta concurentă de la Puterea dragostei l-a uitat pe Cristian Marinescu, iar acum se pare că a pus ochii pe un alt bărbat celebru din România.

Maria Lungu a ezitat să spună despre cine este vorba, însă Bianca și Ștefan Ciuculescu au încercat să afle în cadrul emisiunii online Bărbați VS Femei dacă cel care îi face inima să bată nu este nimeni altul decât Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, conform canalului online wownews.

Cu toate acestea, Maria nu a vrut să dea mai multe detalii despre viața sa amoroasă: „Nu cred că aș putea avea o relație cu un bărbat mai mic decât mine decât daca mi-ar placea mult de el și m-ar cere în căsătorie. Și nici acolo nu știi daca ești fericita. Nu vreau să cresc copiii altora.

Citeste si: EXCLUSIV Maria Lungu dă de pământ cu Marinescu în direct! Ce a aflat despre el? „Am realizat mai târziu. Este clar”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Lungu
Maria Lungu are un iubit[Sursa foto: Instagram]


Vreau trei copii. Sper să pot. Îmi doresc un bărbat care a trecut prin toate lucrurile astea, distracție și alte lucruri în afara de țațe și fund. Și un bărbat nu ar fi la 25 de ani. Ai și tu hormonii care joaca și nu poți...Am cunoscut bărbați de 25 de ani, doar că nu cred că exista excepții. El încă nu știe încă ce vrea.
Mâine se trezește și câștigă milionul și gândul lui se duce în alta parte. Mă simt bine momentan cu el. Avem idei comune, putem să stam mult împreună chiar daca nu face sex. A venit și la Chișinău. Nu ne-am văzut o săptămână, el a fost acolo și eu aici."

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei”, detalii despre noaptea petrecută cu Marinescu la hotel. Dezvăluiri despre relația dintre cei doi

Mircea Eremia
Mircea Eremia ar fi iubitul Mariei Lungu[Sursa foto: Instagram]

Maria Lungu, din ce în ce mai apropiată de Mircea Eremia

Maria Lungu recunoaște că petrece din ce în ce mai mult timp cu noul ei iubit și că bărbatul de lângă ea trebuie să știe că dacă se află într-o relație, ea nu se va putea uita niciodată la alt bărbat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Maria Lungu iubește din nou! Cine este persoana publică cu care frumoasa moldoveancă formează un cuplu

„Nu am avut mereu încredere în sine. Apariția la televizor m-a schimbat. Am învățat să gândesc și după să vorbesc ceeea ce mă bucura. Eu când mă uitam acasă în oglinda, mi se părea că sunt ok, dar când te vezi pe televizor, înțelegi.

Aveam niste sprâncene foarte groase la început. Daca nu apăream, nu vedeam. Nu mi-e rușine să spun asta...", a mai declarat Maria Lungu pentru emisiunea Bărbați VS Femei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Maria Lungu, acuzații grave la adresa lui Cristian Marinescu: „A fost lângă mine ca să nu îl judece lumea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies