Maria Peia, descoperirea muzicală a anului

Maria Peia, descoperirea muzicală a anului
Maria Peia, descoperirea muzicală a anului

O cheamă Maria Peia, și are o piesă care trebuie aplaudată în picioare. Un hit garantat de youtube, un hit cu ”nori de scrum” care va schimba, în fine, muzica care umflă azi difuzoarele din fiecare casă.

Căutați ”Nori de scrum”, veți auzi ceva nou, ceva deosebit, opusul unui trap înnecat de josnicii. O piesă ca o respirație, ca o inspirație, ca o ființă vie. Maria Peia a adus în lume o melodie care va face carieră, va fi ascultată, dorită și care va vindeca suflete adolescentine, așa cum avem toți, bine ascunse, în adâncul nostru.

Dar, nu mai este mult până pe 8 septembrie, când sărbătorim numele Maria, şi sperăm ca în cel mai scurt timp să avem o nouă Marie în rândul celor la care ne gândim, o fată de doar 15 ani,

o viitoare sweet sixteen cu o voce incredibilă şi un tonus al propriilor versuri ieşit din tiparele în care este prizonieră muzica de gen românească azi.

Astfel, în comparaţie cu producţiile cele mai noi din muzica românească, care stagnează de câţiva ani buni şi în care ne-am oprit, se pare, la Inna, şi tot aşteptăm de undeva un refreshment, iată că există speranţe prin apariţia piesei Mariei, beneficiara unui sound îndrăzneţ, lipsit de compromisuri, în dulcele stil deja clasicizat pop-dance, dar atins şi de accente r`n`b.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Melodia despre care vorbim, aceea a Mariei, cu siguranţă, va ataca topurile internaţionale, şi poate că a venit vremea unui alt succes în genul celui pe care l-a repurtat Dragostea din tei a băieţilor de la Ozon, dar cu alt nerv, altă viziune și, evident, alte șanse, căci publicul Mariei Peia va fi unul care consumă emoție și visează la lucruri aflate la marimea orizontului.

O altă notă inedită a piesei este dată şi de versurile scrise chiar de interpretă, specifice vârstei şi simţirilor cu accente absolute ale acesteia, presărate cu imagini surprinzătoare: „minciuni amare – raze stinse de soare”, „focul din mine – lăsat pe nori de scrum”. Nu ne mai rămâne decât să-i urăm succes Mariei şi la mulţi ani!

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies