Maria plânge după Marinescu în cea mai nouă ediție Puterea Dragostei!

Maria plange
Maria plange din cauza lui Cristian Marinescu

Maria și Marinescu nu mai au nicio șansă de împăcare! Cea mai nouă ediție a show-ului Puterea Dragostei arată o concurentă sensibilă și iubitoare.

Puterea Dragostei aduce o nouă ediție incendiară, vineri, 12 martie. Gelozii, lacrimi, intrigi și noi cuceriri se vor regăsi toate în show-ul fenomen de la Kanal D. Un moment surprinzător este acela în care Maria izbucnește în lacrimi din pricina lui Marinescu. Ce a declanșat această stare? Vedeți doar astăzi la Puterea Dragostei!

Maria plânge după Marinescu în cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei

În ciuda faptului că Maria și Marinescu și-au declarat dragostea acum cea timp, se pare că între cei doi nu mai poate fi vorba despre vreo împăcare, cel puțin deocamdată. Ambii concurenți sunt la fel de orgolioși, însă Maria reușește să-și arate o fărâmă de sensibilitate în fața tuturor. 

Maria plange
Maria plange din cauza lui Cristian Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

În ediția de vineri, 12 martie, Puterea Dragostei aduce noi conflicte și intrigi, dar și provocări pe care le vor întâmpina concurenții.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

maria marinescu
Maria Lungu recunoaște că ține la Marinescu chiar dacă vrea să pară dură [Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

Maria și Marinescu ajung în camera roșie pentru a-și rezolva problemele, însă nimic nu pare că merge în favoarea celor doi. 

Maria si Cristian Marinescu
Maria si Cristian Marinescu s-au certat[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Stii foarte bine ca nu sunt genul de barbat care sa-ti satisfaca tie nevoile materiale, sufletesti si daca vrei mai continui! Nu sunt! Atunci lasa-ma!", i-a spus Marinescu Mariei.

Citeste si: Alex Zănoagă pleacă la Survivor România?! Ce a declarat Simina Loica?

După ce Maria află ce decizie a luat Marinescu, izbucnește în lacrimi și părăsește platoul emisiunii alături de Alexandra.

maria plange dupa marinescu
Maria încearcă să-i țină piept lui Marinescu, însă în cele din urmă izbucnește în plâns[Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

Alexandra își întreabă prietena dacă mai simte ceva pentru Marinescu, iar Maria nu poate să mintă având în vedere că spune acest lucru printre lacrimi: "Eu nu pot sa intru in emisiune si sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!", a spus Maria.

Pentru a vedea ce se va întâmpla între cei doi foști iubiți, dar și cum va interveni cea mai nouă concurentă intrată în casă între Maria și Marinescu, trebuie neapărat să urmăriți Puterea Dragostei de vineri, 12 martie, de la ora 11.00

și ora 17.00. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Comănici s-a operat la sâni! „De la Marian am trecut la Maria...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies