Maria Simion s-a logodit. Vedeta era divorțată de aproape zece ani și este mama unei fetițe

Maria Simion s-a logodit
Maria Simion s-a logodit

Maria Simion era divorțată din anul 2014 și este mama unei fetițe. Vedeta a fost cerută de soție, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ.

Dovada a fost postată pe rețelele de socializare, unde a publicat o fotografie alături de cel cu care urmează să se căsătorească.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns în casa unor oameni simpli, cu doi copilași! Ce a găsit scris pe ușă, la plecare? S-a lăsat cu lacrimi, la „Fiță cu Adiță”: „Am zis ceva greșit?”

Maria Simion s-a logodit

Printre cei care au felicitat-o pe prezentatoarea TV se află Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Doinița Oancea, Luminița Anghel și mulți alții.

Citește și: „Vom afla exact cum stăm.” Ioana Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cu ce probleme se confruntă în sarcină

Maria Simion s-a logodit
Maria Simion s-a logodit[Sursa foto: Instagram]

Lecțiile învățate de Maria Simion la divorț

În urmă cu mai mult timp, Maria Simion a spus că ea crede în căsătorie și în familie și crede că dacă îți dorești ceva suficient de tare, va deveni posibil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Niciodată să nu spui niciodată, cred în căsătorie și în familie și mai cred că, dacă îți dorești suficient de tare, orice este posibil!”, a spus vedeta.

Ea a mai spus că a fost o poveste de dragoste frumoasă din care amândoi au avut de învățat.

„Nu se pune problema că o iau de la zero, a fost o poveste frumoasă de dragoste, o experiență din care amândoi am avut de învățat și în care practic am crescut împreună! Am progresat împreună, iar rodul dragostei noastre este superba noastră fetiță, de care suntem foarte, foarte mândri…”, a mai spus ea.

Ea a învățat că o relație trebuie întreținută și că esențială este comunicarea, iar în aceeași măsură contează și timpul petrecut împreună.

„Am învățat că o relație trebuie întreținută și că esențială este comunicarea! În aceeași măsură contează și timpul petrecut împreună – „voi doi”, ca și cuplu. Singurul lucru care ne-a făcut să ajungem aici a fost lipsa timpului pentru noi, ca și cuplu”, a mai spunea ea atunci.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

În acele momente, Maria Simion spunea că este important ca relația să nu se neglijeze și să nu se creadă că dragostea este veșnică dacă nu este întreținută.

„Să nu se neglijeze și să nu creadă că dragostea este veșnică dacă nu o întreții. Nu vreau să generalizez, dar cred că un sfat esențial este „iubiți-vă soțiile, răsfățați-le” si cel mai important este să le arătați în fiecare zi prin gesturi simple cât de mult le iubiți”, a

mai spus aceasta.

Maria Simion s-a logodit
Maria Simion s-a logodit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Este absurd din punctul meu de vedere.” Ce i s-a întâmplat Liei Bugnar, după ce polițiștii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Am simțit că am depresie.” Berna a avut parte de o transformare totală, după ce a intrat în noua relație

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

„Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies