Marian Drăgulescu, despre eșecurile din gimnastică. Care sunt lucrurile care pot da un sportiv peste cap, în sala de antrenament: „Nu faci așa la sală!”

Marian Drăgulescu, despre eșecurile din gimnastică. Care sunt lucrurile care pot da un sportiv peste cap,  în sala de antrenament: „Nu faci așa la sală!”
Marian Drăgulescu, despre eșecurile din gimnastică. Care sunt lucrurile care pot da un sportiv peste cap, în sala de antrenament: „Nu faci așa la sală!”

Marian Drăgulescu a vorbit despre eșecurile din gimnastică și lucrurile neașteptate care se pot întâmpla în sala de competiție.

Atunci când vorbim de Jocurile Olimpice, cu siguranță avem în cap numele lui Marian Drăgulescu, cel care a câștigat multe medalii de aur, numeroase de argint și bronz la diferite competiții. Acesta avut o carieră sportivă uluitoare, fiind unul dintre numele de renume din gimnastica țării. Drăgulescu s-a retras din activitatea sportivă în 2021. Invitat în cadrul podcastului Vreau să Știu, cu Cătălin Oprișan, acesta a făcut o retrospectivă a întregii sale vieți din gimnastică, a abordat subiecte din viața personală și profesională și a vorbit despre cele trei reveniri în sală, deoarece niciodată nu a putut să stea

foarte mult departe de sport.

Marian Drăgulescu, despre eșecurile din gimnastică

Citește și: Cine este Larisa Drăgulescu. “Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude.”

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Marian Drăgulescu, declarații incendiare  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre retragerea sa din cariera sportivă

Întrebat și care pot fi eșecurile unui sportiv în gimnastică, Marian Drăgulescu a vorbit despre lucrurile care i se întâmplau uneori în sălile de competiție, care erau foarte înalte, iar execuțiile erau la bară. Luminile din sală puteau să orbească competitorii, iar atunci era o adevărată problemă când sportivul trebuia să dea drumul la bară și să revină pentru a o prinde.

Chiar dacă inevitabil închidea ochii în acele momente, sportivul spune că asta nu se face în sala de antrenament. Probleme dădeau și suprafețele în care trebuiau să se desfășoare concursurile, iar teama de a cădea de la înălțime și de a da cu burta sau cu spatele de o suprafață dură exista de fiecare dată. Atunci când se întâmpla evenimentul nefericit, se antrena de mai multe ori pe o suprafață moale, pentru a-și obișnui din nou creierul cu mișcările pe care le are de făcut. 

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

„Mai pățeam când mergem la competiții și erau sălile foarte înalte, erau niște lumini de venea un ochi și te orbeau, nu mai vedeai nimic.

Trebuia să dai drumul la bară și să o prinzi. Ce să mai dai drumul și ce să mai prinzi că nu vedeai. Trebuia să închizi ochii în dreptul luminilor, dar nu faci așa la sală. Iarăși, aterizările, unele erau mai dure și dacă nu prindeai bara și dai pe burtă sau pe spate, adică e teamă. Eu am pățit chestiile astea de cele mai multe ori, slavă Domnului, la antrenamente.
Când erau suprafețe de acestea dure, repetam de mai multe ori până se obișnuia creierul  cu mișcarea pe moale, apoi iar veneam pe suprafețe. Și nu am lăsat niciodată să dureze mai mult răzgândeala asta.”
, a povestit Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Marian Drăgulescu și iubita sa, Simona, se pregătesc de nuntă: „Viața e frumoasă”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies