Mariana Cojocaru, horoscop complet pentru decembrie: Incepe o luna de foc, cu tristeti si iubiri noi

Mariana Cojocaru, horoscop complet pentru decembrie: Incepe o luna de foc, cu tristeti si iubiri noi
Mariana Cojocaru, horoscop complet pentru decembrie: Incepe o luna de foc, cu tristeti si iubiri noi

Mariana Cojocaru a realizat previziunile astrologice pentru luna decembrie.

Rac: Au un aspect jupiterian. Datorita faptului ca pe data de 10.10 Jupiter a intrat in constelatia Scorpionului intr-o zona care tine de familie, de reuniuni, de vesti care vin de la drum lung de la persoane importante.

Leu: Cu Jupiter in Scorpion au un aspect de quadratura. Un aspect foarte important din punct de vedere spiritual. Este pentru cei care au evoluat bine. Sunt spirite superioare si prin urmare devin brusc extraordinati.

Fecioara: Sunt din punct de vedere astral intr-o perioada in care Marte este cel activ, cel care activeaza caracterul, personalitatea. Va sustine ambitie. Ii va face mai competitivi pe cei din zodie. Vor fi pusi pe fapte mari.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies