Mariana Cojocaru, HOROSCOP AUGUST 2017 pentru fiecare zodie in parte - previziuni COMPLETE

Mariana Cojocaru, HOROSCOP AUGUST 2017 pentru fiecare zodie in parte - previziuni COMPLETE
Mariana Cojocaru, HOROSCOP AUGUST 2017 pentru fiecare zodie in parte - previziuni COMPLETE

Mariana Cojocaru ne spune care sunt conjuncturile astrale ale verii si cum influenteaza acestea destinul romanilor.

CAPRICORN

Capricornii trebuie sa isi asume mai multa responsabilitate in noul an. Locul de munca nu este o simpla joaca, iar nativii ar trebui sa isi dea mai mult interes. In plus, doar dedicandu-se muncii vor putea beneficia de castiguri pe masura.

Din pacate pentru Capricorni, 2017 nu anunta noi iubiri, insa cei care au deja o relatie intemeiata ar putea face pasul urmator. Nativii singuri vor flirta pe parcursul anului, dar vor cunoaste pe cineva care le va suscita interesul abia spre sfarsitul anului.

VARSATOR

In general, cariera vine  pe primul loc pentru acesti nativi, insa in noul an, situatia se va echilibra. Familia va urca pe primul loc, iar cariera abia pe locul doi, caci, in sfarsit, Varsatorii vor fi lmultumiti de veniturile lor.

Intrucat situatia este stabila in ceea ce priveste locul de munca, familia va aprecia mai mult acesti nativi, pentru ca vor primi mai multa atentie de la ei.

Dragostea se va resimti, negresit, din plin!

PESTI

Pentru pesti, in vara 2017 nu se anunta probleme, mai ales ca astrele le sunt favorabile ca sa gaseasca un serviciu mai bine platit. E posibil insa ca Pestii sa cheltuiasca mai mult decat era prevazut, pentru concediu ori pentru renovari ale casei.

Magic – asa poate fi descris 2017 pentru sensibilii Pesti. Nativii vor scoate din arsenalul lor de seductie sarmul si candoarea care ii caracterizeaza pentru a ajunge la rezultatul dorit. Sentimentele si pasiunea Pestilor ating cote maxime in 2017, iar asta nu poate fi decat un lucru bun, mai ales pe plan amoros.

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cele mai bune zodii cu care sa te casatoresti! Sunt cei mai tari barbati ai horoscopului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies