Mariana de la Exatlon nu a fost invitata la nunta lui Vladimir Draghia. Vezi ce mesaj ii transmite. "Asta e parerea mea despre caracterul lui" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon nu a fost invitata la nunta lui Vladimir Draghia. Vezi ce mesaj ii transmite.
Mariana de la Exatlon nu a fost invitata la nunta lui Vladimir Draghia. Vezi ce mesaj ii transmite. "Asta e parerea mea despre caracterul lui" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon nu a fost invitata de nunta lui Draghia. "Razboinica" a tinut sa-i transmita un mesaj.

Vladimir Draghia si frumoasa Alice Cavaleru si-au unit destinele weekend-ul trecut, pe plaja, alaturi de apropiati. Printre fostii colegi ai "faimosului", care au fost langa el la evenimentul special, s-au numarat Anca Surdu, Didi Bulimar, Stefan Floroaica, Giani Kirita, Catalin Cazacu si Alex "Bentita".

Din varii motive, mai multi concurenti din Republica Dominicana nu au mers la nunta, dar i-au transmis mesaje emotionante mirelui.

Mariana de la Exatlon spune ca nu a stiut de acest eveniment si, chiar daca ar fi fost invitata, nu ar fi reusit sa ajunga la mare din cauza competitiilor si

antrenamentelor de unde nu poate sa lipseasca.

Ea a tinut insa sa-i faca o urare lui Vladimir Draghia prin intermediul WOWbiz.ro.

" Nu am fost invitata la nunta sau poate nu m-am uitat eu bine pe whatsapp. Oricum vreau sa le spun lui Vladimir si lui Alice "casa de piatra, formeaza un cuplu superb si sunt doi oameni speciali. Vladimir are un caracter extraordinar.

E un om bun, milos si generos, iar asta s-a vazut dupa finala Exatlon. Asta e parerea mea despre caracterul lui: nota 10. Dragii mei, sa fiti fericiti si impliniti", este mesajul Marianei pentru Draghia si pentru frumoasa lui sotie.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De unde s-a inspirat Alice, sotia lui Vladimir Draghia de la Exatlon, cand si-a ales rochia de nunta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies