Mariana de la Exatlon, schimbare de look wow! Ce poarta la mana dreapta de cand s-a intors din Dominicana

Mariana de la Exatlon, schimbare de look wow! Ce poarta la mana dreapta de cand s-a intors din Dominicana
Mariana de la Exatlon, schimbare de look wow! Ce poarta la mana dreapta de cand s-a intors din Dominicana

Mariana, ultima concurenta eliminata de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, s-a intors acasa.
Controversata concurenta, cea care luptase atat de tare sa castige, a venit, marti seara, in platou la WOWbiz. Fidela echipei sale, chiar si din Romania, Mariana a venit la emisiune imbracata in culoarea echipei sale, dar si cu bandala Razboinicilor la ea.

"Ma asteptam sa stau cat mai mult, aveam proiectele mele, chiar ma simt o Razboinica, chiar mi-am luat si bandana cu mine, la mana.

Pentru mine Exatlon a aparut exact cand aveam nevoie. Chiar pot multumi emisiunii Exatlon, pot multumi Kanal D, ca am avut sansa asta, sa particip la acest concurs.
Pe canapea, in fata televizorului, se vede altfel, dar in momentul in care experimentezi si simti ce e acolo deja e total diferit.
Nu imi mai aducea aminte melodiile, mie care imi placea sa fac karaoke si sa cant. Ai parte de lipsa de vitaminizare, lipsa de somn, e foarte greu.

La partea sportiva, mi-a placut. La anumite obstacole mi-a fost chiar usor.
Incerci sa fii cel mai bun, incerci sa dai tot ce trebuie pe traseu, dar la Exatlon e diferit. Daca ai plecat cu viteza pe traseu si nu mai ai forta sa arunci in bile la final, ai pierdut.

Eu m-am inteles foarte bine cu Alina, o consider ca pe sora mea si in niciun moment nu ne-am racit.

Probabil ca la TV s-a vazut ultima parte, cu vila, iar noi nu ne asteptam sa fie 5 camere, iar eu sa raman fara camera. Asa ca am zis sa nu dorm numai cu Alina, ca mai dormisem, am zis sa dorm cu Roxana.", a spus ea.


 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Exatlon 27 martie. Giani Kirita, atentionat de catre Cosmin Cernat, la Arena, din cauza atitudinii! Ce a spus Giani Kirita? "Ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies