Mariana de la Exatlon, umilita la Timisoara! Dupa ce a castigat o cursa infernala de atletism, a ramas inlemnita: “Am primit resturi”

Mariana de la Exatlon, umilita la Timisoara! Dupa ce a castigat o cursa infernala de atletism, a ramas inlemnita: “Am primit resturi”
Mariana de la Exatlon, umilita la Timisoara! Dupa ce a castigat o cursa infernala de atletism, a ramas inlemnita: “Am primit resturi”

Mariana Nenu este, cu siguranta, o adevarata Razboinica. Si, printre altele, este si campioaa nationala la cea mai grea proba de atletism, ultramaratoanele de 24 de ore.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/35063/18467034/7/mariana-exatlon-mica.jpg

De curand, Razboinica din primul sezon al Exatlon Romania a concurat la Tuimisoara in proba de 24 de ore, ea parcurgand o distanta de peste 200 de kilometri, traseul urmat fiind in Parcul Copiilor din orasul de pe Bega. Si, dupa ce a castigat cursa, fiind chiar la un pas sa spulbere recordul de distanta, Mariana a avut un adevarat soc in momentul in care s-a ajuns la festivitatea de premiere.

 

 

" Nu-mi vine sa cred ce se intampla, mi-a zis Ben ca n-o sa se schimbe nimic. (…) Imi zicea ca n-o sa castig nimic, ca o sa pierd bani si nervi si timp si de ajutat o sa ma ajute tot prietenii care inteleg cat am muncit. M-am imprumutat de bani, am fost si ajutata, de la club am primit bani ca sa am de cazare, transport, masa si inscriere la concurs, bani de medicamente n-am primit pentru ca le-am cumparat cu 2 zile prea devreme, dar am

o prietena care m-a mai ajutat cu una sau alta, si la fel un prieten, Ben a venit cu tot ce avea pe acasa. Pregatirea a fost cea mai buna de pana acum, insa ghinionul de a fi femeie in unele situatii ma exaspereaza. E foarte greu sa prinzi cea mai buna forma si sa nu ai probleme. Din aceasta cauza nu am batut recordul, desi ar mai fi si aglomeratia de pe pista din primele 12 ore si duritatea extrema a terenului plus copii in carucioare, biciclisti, sau oameni care stationeaza pe pista fara sa li se atraga atentia ca
noi aveam de alergat (…). Ben mi-a zis ca toate astea nu ar trebui sa se intample la o cursa de gold label, ca ar trebui sa fie doar alergatorii din proba de 24 de ore, ca ar trebui sa fie iluminat nocturn perfect, nu sa cad ca proasta de doua ori ca ma impiedic de nu stiu ce si bine ca nu m-am accidentat, Ben a zis ca trebuie sa fie toalete lipite de pista, suprafata de alergare de tartan si premii in bani.”
, povesteste Mariana, fosta Razboinica de la Exatlon. Dar, pe langa problemele organizatorice din timpul cursei de la Timisoara, socul a venit in momentul in care s-au decernat premiile.

Mai exact, premiile cu pricina au fost date parca s-a fi vrut umilirea sportivilor care au participat la cursa. “Am primit diplome de loc 1 de 3 ori, la Campionatele Nationale, open s24h si categorie, medalii si niste pungi in care Ben zice ca-s resturi de la concursurile precedente.

Si asa si e, din pacate, e ca un fel de kit, nu-s premii, un rucsac si un tricou care au ramas de la europenele din mai, cozonac, pliante, un pachet de paste fainoase, o bere pe care mi-au confiscat-o la aeroport, carti care seamana cu cele de prin salile de asteptare de la doctor, mostre de suplimente sportive, dar NICI UN PREMIU... Nici un plic cu 100 de RON macar, nimic, numai resturi de kituri de la concursuri care au fost si probabil au fost prea multe si au ramas si-au fost pastrate undeva”, a explicat Mariana.

Mai mult, fosta concurenta de la Exatlon recunoaste ca respectiva cursa a facut-o sa ajunga la fundul sacului si ca situatia ei finaciara este una... critica. Din acest motiv, de altfel, Mariana, campioana nationala de altfel, a facut un apel fara precedent, cerand sa fie ajutata de toti cei care incurajeaza sportul. “Sunt campioana nationala de senioare in proba de 24 de ore, si a trebuit sa ma imprumut de bani ca sa ma duc la club unde ni s-a promis o masa si un premiu.

(…) Apoi Ben m-a pozat in timp ce mancam din punga de pufuleti cumparata in aeroport cu 1.5 lei, desi, la inceput, a zis ca nu-mi cumpara pentru ca nu avem bani sa ne intoarcem acasa. In fine, mi-a cumparat doua pungi pana la urma. (…) Totusi... asa e la toate sporturile din Romania? Iesi campioana nationala si nu te premiaza nimeni cu niciun ban? Din ce traiti voi, toti ceilalti campioni din tara asta, ca eu nu mai inteleg nimic! Trebuie sa-mi platesc mancarea, intretinerea, lumina, telefonul, netul, cateva haine si incaltari, cateva alte amanunte care tin de faptul ca sunt femeie, si sa fac antrenamente mai intense. Daca stiti pe cineva ziceti-i de mine ca sunt sanatoasa si de faptul ca vreau sa am si eu sansa sa ma antrenez ca alte sportive cu care ma intrec in proba de 24 de ore. Daca sunteti amabili, oferiti-le numarul meu de cont pentru ca eu vad ca castig degeaba toate concursurile ca nu-mi da nimeni niciun premiu, si bani nici atat… RO48RNCB0304082261260001 ”, a mai notat, dezamagita si demoralizata dupa cursa facut la Timisoara, Mariana Nenu, fosta Razboinica de la Exatlon.

Calin Perian



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Te doare capul astazi? Iata ce explicatie da Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI, starilor de rau pe care multi dintre noi le simtim in aceasta perioada

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies