Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Reacția neașteptată a lui Jador

Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Reacția neașteptată a lui Jador
Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Reacția neașteptată a lui Jador

Ce a făcut Jador când a aflat că Mariana lipsește.

Surpriză uriașă în casa Puterea dragostei. Astăzi, concurenții emisiunii au aflat o veste neașteptată despre Mariana. Iar Jador a avut cea mai neașteptată reacție.

Concurenții au aflat că Mariana lipsește astăzi și au început să se bucure de această veste, după ce au acuzat-o de nenumărate ori că este mult prea vocală.

Cea care a dezvăluit de multe ori că este îndrăgostită de Jador lipsește din motive întemeiate, pentru a-și rezolva problemele cu viza, iar Jador a avut o reacție complet neașteptată.

Concurentul a început să râdă, crezând că Mariana a plecat definitiv și că nu îi va mai spune că îl iubește și că vrea o relație cu el.

Colegii de competiție i-au spus lui Jador că nu este cazul să se bucure, pentru că Mariana va reveni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!


Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Uite cum arăta!

Tânăra este din Republica Moldova şi a recunoscut faptul că nu a avut o relaţie serioasă până acum, dar a venit cu gânduri serioase de a-şi întâlni marea dragoste în cadrul show-ului matrimonial.

"Eu stiu foarte multe despre bărbaţi!", a spus Mariana.

Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Acum toţi îi spun că este prea slabă!

Iar situaţia nu s-a schimbat deloc în săptămânile ce au urmat, protagonista noastră fiind într-un război perpetuu cu cei din casă.

Mai mulţi băieţi au râs de silueta Marianei şi de stilul ei vestimentar, dar ce nu ştiu ei este că tânăra era extraordinar de frumoasă în urmă cu câţiva ani, când avea câteva kilograme în plus.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies