Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură! Tânăra a confirmat despărțirea de iubitul ei

Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură
Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a vorbit deschis despre separarea de iubitul ei misterios!

Mariana Danilenco este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Puterea Dragostei. După emisiune, tânăra s-a mutat în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani foarte curioși să afle noi detalii din viața sa privată, astfel că primește nenumărate mesaje la care a început să răspundă deschis! În urmă cu puțin timp, Mariana le-a dezvăluit urmăritorilor că este din nou o femeie singură, însă nu a spus cine este misteriosul iubit și nici nu a postat o fotografie cu el. 

Citeste si: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură!
Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură![Sursa foto: Instagram]

Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură!

Tânăra a inițiat o sesiune de Q&A pe contul ei de Instagram, acolo unde a fost întrebată, la un moment dat, dacă este sau nu într-o relație, iar răspunsul din partea ei nu a întârziat să apară.

Mariana le-a mărturisit fanilor că în momentul de față este o femeie singură, însă nu a oferit mai multe detalii despre cel care i-ar fi fost partener.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură!
Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură![Sursa foto: Instagram]

Mariana de la Puterea dragostei, mămică în scurt timp?

Invitată în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube  WOWnews, tânăra în vârstă de doar 27 de ani dezvăluie că are planuri mari de viitor. Mariana vrea să devină cât de curând mămică, dorință din ce în ce mai arzătoare de când a născut sora ei și a văzut cât de frumos este să crești un copil.

Sentimentul matern pe care îl are s-a dezvoltat încă de mică, după cum a mărturisit chiar ea.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou certați? Mesajul postat de blondină scoate la iveală tot adevărul: „Să nu cerșești iubirea nimănui”

Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură!
Mariana de la Puterea Dragostei este din nou singură![Sursa foto: Captură YouTube]

„Am avut grijă de nepoata mea, care acum are nouă ani. Când era mică stătea foarte mult timp cu mine, pentru că sora mea era la facultate.

Am avut grijă de ea de când avea două săptămâni și la un moment dat îmi spunea mamă. E o senzație pe care abia aștept să o trăiesc și eu, să am copiii mei și să îmi spună mamă”, a declarat Mariana.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies