Mariana de la Puterea Dragostei s-a pozat goală și a șocat o lume întreagă!

mariana puterea dragostei
Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei a slăbit enorm

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei a slăbit extrem de mult. Cum arată fosta concurentă a show-ului de la Kanal D?

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei a postat câteva fotografii în costum de baie, însă nu au avut efectul scontat. Se pare că fanii emisiunii cred că fosta concurentă este mult prea slabă.

Mariana de la Puterea Dragostei s-a pozat goală și a șocat o lume întreagă!

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei s-a pozat în costum de baie pentru a-și arăta bronzul nou nouț, însă fanii au observat altceva.

Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a slăbit extrem de mult și internauții susțin că este bolnavă.

Mariana de la Puterea Dragostei susține că are 44 de kg, însă se simte excelent așa, chiar dacă este extrem de slabă. Cu toate acestea, fanii au continuat cu întrebările și au fost curioși să afle dacă aceasta nu este anorexică.

Citeste si: Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

mariana susarenco costum de baie
Mariana Susarenco a postat câteva poze în costum de baie [Sursa foto: Instagram Mariana Susarenco]

Tânăra a ținut la Jador și încă îl iubește, mai ales că spune că și-ar dori o vacanță la mare alături de artist. Mariana Susarenco susține că fostul concurent de la Survivor este marea ei dragoste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Jador merge la mare pentru a doua oară, se duce după Simina! Vedeți dragilor, dragostea nu moare niciodată!”, a declarat Mariana Susarenco.

Citeste si: Adelina continuă certurile la Puterea Dragostei! ”Dacă deschizi gura o să fie rău...”

Cu toate că Jador a spus întotdeauna că nu s-ar vedea într-un cuplu cu fosta lui colegă, aceasta suspină după el în continuare.

mariana susarenco
Mariana Susarenco s-a pozat goală și a șocat o lume întreagă[Sursa foto: Instagram Mariana Susarenco]

Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D nu și-a găsit jumătatea la Puterea Dragostei, însă a dat peste un bărbat care i-a frânt inima.

Fanii cred că acesta este motivul real pentru care Mariana a slăbit atât de mult.

Mariana Susarenco locuiește în Republica Moldova alături de părinții ei și este în continuare singură. Aceasta a câștigat Miss Moldova și a frânt inimile a sute de bărbați, chiar dacă nu și-a găsit încă marea dragoste.

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ashley Graham este gravidă pentru a doua oară. Justin Ervin va deveni tătic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies