Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit: " Va multumesc tuturor celor care ati avut incredere"

Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit:
Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit: " Va multumesc tuturor celor care ati avut incredere"

Mariana, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, este in culmea fericirii!

Mariana a anuntat pe o retea de socializare ca a participat la o noua competitie, iar experienta de la Exatlon a ajutat-o foarte mult. Fosta concurenta a castigat un premiu. 

"+33 grade la ora 17 erau in Parcul Ruffini, pe o parte a parcului ne a bătut soarele n cap, deoarece unii copaci nu aveau frunze .Noroc cu Exatlon si căldură de acolo ca m a întărit si mai mult ,nu am tras chiar maxim ,dar vor veni si zile bune.

Va mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere in aceasta echipa, eu si Ben Ami", a scris Mariana pe Facebook. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Diana Belbita, fata in fata cu mama lui Giani Kirita! Nu s-au menajat deloc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies