Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut fratele, la doar 34 de ani. “Am simțit că s-a rupt ceva din sufletul meu.”

Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut fratele, la doar 34 de ani. “Am simțit că s-a rupt ceva din sufletul meu.”
Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut fratele, la doar 34 de ani. “Am simțit că s-a rupt ceva din sufletul meu.”

Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Mariana Ionescu Căpitănescu, îndrăgita artistă de muzică populară din țara noastră, mereu cu apariții impecabile pe scenă, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru WOWnews, iar printre momentele povestite din carieră, din copilărie, despre piesele cu care a consacrat publicul de ani de zile, aceasta a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când și-a pierdut fratele, acesta având doar 34 de ani.

Era cel mai apropiat de vârsta ei, cu care a copilărit, iar în momentul pierderii lui a simțit că se rupe o bucată din suflet. După pierderea fratelui s-a stins din viață și tatăl ei, iar aceasta a primit ajutor pentru a trece mai departe de la soțului ei și de la familie, oamenii lângă care aceasta se afla.

„Atunci când am pierdut oamenii dragi de lângă mine.

L-am pierdut pe fratele meu, Viorel. El are cel mai apropiat frate de vârstă. Cu el am copilărit și foarte greu am trecut peste această pierdere, am simțit că s-a rupt ceva din sufletul meu și foarte greu am trecut peste asta. La 34 de ani. (nr. S-a stins din viață). După aceea s-a stins tatăl meu, la fel, sunt momente când într-adevăr te întristezi și foarte greu viața ta intră în normalitate.
Am fost ajutată de soțul meu, de familie, de cei care au stat pe lângă mine, dar a fost greu.”,
a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.

Motivul pentru care fratele artistei s-a stins din viață. “Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii.”

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu, o împătimită a sporturilor de iarnă! Ce pasiune neștiută are interpreta de muzică populară: „Schiez din 1995. În fiecare an am schiat.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am mai avut mici ciondăneli. Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie

Acum ceva timp, în cadrul unei alte emisiuni TV, artista de muzică populară a vorbit despre motivul cutremurător pentru care fratele ei s-a stins din viață.

Acesta a făcut un gest necugetat, pe fondul depresiei în care se afla.  „Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă.
Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii.
În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă”,
a declarat artista pentru un post tv.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Am mai avut mici ciondăneli! Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies