Mariana Moculescu a dezvăluit că Horia Moculescu a curtat-o în perioada în care era căsătorit cu cea de-a treia soție. Cât a așteptat-o compozitorul: „Ceva foarte rău, diabolic.”

Mariana Moculescu a dezvăluit că Horia Moculescu a curtat-o în perioada în care era căsătorit cu cea de-a treia soție. Cât a așteptat-o compozitorul: „Ceva foarte rău, diabolic.”
Mariana Moculescu a dezvăluit că Horia Moculescu a curtat-o în perioada în care era căsătorit cu cea de-a treia soție. Cât a așteptat-o compozitorul: „Ceva foarte rău, diabolic.”

Mariana Moculescu a vorbit despre cum a curtat-o Horia Moculescu timp de doi ani.

Mariana și Horia Moculescu au fost căsătorit și au împreună o fată, pe Nidia, iar cei doi au divorțat în urmă cu 23 de ani.  De la divorț, nu au ezitat să apară diferite discuții cu privire la despărțirea lor și la relație, mai ales că ruptura dintre ei a fost una controversată, iar de multe ori fosta soție a compozitorului a recunoscut că îl regretă pe tatăl fiicei sale.

Relația lor a început când ea era foarte tânără și nu mai avusese niciun partener de viață.

Cât de mult a așteptat-o Horia Moculescu pe cea care avea să îi devină soție

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare despre primii săi ani de viață: „Refuzam să mănânc zile înșir. La un moment dat s-a pus problema că aș putea chiar să îmi pierd viața.”

Horia Moculescu
Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Horia Moculescu, afectat de traumele din copilărie! Fosta lui soție, Mariana Moculescu, a spus de abia acum prin ce a trecut compozitorul: „Îl snopea în bătaie.”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Mariana Moculescu a vorbit despre cum a curtat-o compozitorul timp de doi ani, iar aceasta l-a refuzat de fiecare dată, deoarece el era căsătorit cu cea de-a treia nevastă

a lui. Spune că nu a căzut niciodată în plasa dorințelor lui, mai ales că el își dorea foarte mult să întrețină relații intime cu ea, deși ea nu mai avusese niciun partener până la acea vreme. Ea locuia cu părinții la Galați, iar compozitorul cu soția lui la București, însă atunci când se întâlneau, o săruta cu forța și ținea foarte mult să aibă. Aceasta a mai adăugat că a curtat-o timp de doi ani până să devină iubiți.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„A cam avut de așteptat domnul compozitor,  doi ani până când am devenit iubiți, pentru că eu l-am refuzat în primii doi ani, el fiind căsătorit cu cea de-a treia nevastă.

N-am căzut niciodată în plasa dorințelor lui. Când faci curte unei femei, trebuie să-i trimiți mesaje frumoase, flori, cadouri, să o inviți în oraș, ori asta nu se putea. Eu locuiam cu părinții mei la Galați, el era cu soția lui la București, dar atunci când veneam în București și ne întâlneam, el își dorea foarte mult să aibă o relație cu mine. Ceva foarte rău, diabolic. Își dorea foarte mult, m-a sărutat cu forța, pentru că mie nu-mi plăcea să fiu sărutată de nimeni, de fapt.”,
a spus Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nidia Moculescu, destăinuiri despre tatăl ei, Horia Moculescu. Care a fost relația cu părinții ei? „Eu, de mică, l-am iubit mai mult pe tata.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies