Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, a izbucnit, dupa ce a fost jignita! “Nu ma dau vedeta cum va place dvs sa radeti de mine”

Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, a izbucnit, dupa ce a fost jignita! “Nu ma dau vedeta cum va place dvs sa radeti de mine”
Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, a izbucnit, dupa ce a fost jignita! “Nu ma dau vedeta cum va place dvs sa radeti de mine”

Mariana Nenu, fosta concurenta de la Exatlon , are multi fani si este extrem de iubita, insa sunt si persoane care o critica.

Mariana Nenu a aflat cand s-a intors de la Exatlon ca are numerosi fani, ca e extrem de iubita, in special de copii si de tineri, care au apreciat simplitatea ei, dar si darzenia. Cu o poveste de viata trista, Mariana Nenu a luptat, este singura romanca ce a reusit sa termine Sparthatlonul, o competitie din Grecia extrem de grea, si participa la numeroase competitii sportive.

Dar, Mariana Nenu are si persoane care nu o plac, iar printre acestea se pare ca este un barbat care mereu o critica.

Calma din fire, Mariana nu a comentat multa vreme, insa zilele trecute nu a mai rezistat si i-a raspuns acestuia  “Va rog din suflet sa nu va mai bagati in comentarii cu ceea ce fac eu, referitor la viata sportiva si la articolele care se scriu, va place sa comentati, dar chiar nu stiti adevarul. Eu lucrez pe palierul meu de antrenamente, chiar nu ma dau vedeta cum va place dvs sa radeti de mine.
Cand dvs puteti face antrenamentele mele, atunci stam de vorba.

Trebuia sa ma duc la Campionatele Europene cu Nicoleta,  vorbise cu mine dar a intervenit altceva si am spus intai sa vad ce concursuri am in agenda.  Asa ca stimate domn va rog sa respectati si sportivii simpli ca mine, nu sa-i denigrati atat de mult, cu cuvinte destepte alese de dvs. Daca am fost la concursuri, stimate domn, am fost pe banii mei, nu pe ai dvs si nici nu am cersit, asa cum insinuati dvs intotdeauna si rusina sa va fie.

Niciodata nu veti sti durerea din spatele ultraatletismului, un sport pe care il practic acum, niciodata nu veti sti basicile din talpi si tot ce intampin (…).

Muncesc enorm in antrenamentele mele si da, chiar sunt oameni care vor sa ma ajute financiar si cu echipament si, o spun cu mana pe inima, ca sunt oameni din lotul national care o fac pentru ca ei chiar performeaza, dar fiecare pe palierul lui de ramura sportiva”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Slabeste 20 de kilograme in 21 de zile cu apa fiarta - Cea mai simpla dieta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies