Mariana, sportiva care i-a “curăţat” de puncte pe rivalii de la “Exatlon”: “Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea…”

Mariana, sportiva care i-a “curăţat” de puncte pe rivalii de la “Exatlon”: “Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea…”
Mariana, sportiva care i-a “curăţat” de puncte pe rivalii de la “Exatlon”: “Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea…”

Mariana Nenu este campioana Romaniei mai putin cunoscuta publicului inainte de a-si face debutul in show-ul “Exatlon”, unde lupta ca parte din Echipa Razboinicilor pentru premiul de 100.000 de Euro.

Este specializata la probele ultra-maraton, cel mai recent succes pe care l-a avut concurenta din Echipa Razboinicilor a fost la Spartatlonul din Grecia, una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, acolo unde s-a clasat prima, intr-o cursa de 247 de kilometri. Pentru a-si castiga existenta, razboinica Mariana lucreaza ca menajera, activitate pe care o considera un adevarat antrenament de fitness.

Oferindu-le suport moral colegilor de echipa de fiecare data,  Mariana demonstreaza ca incercarile dureroase la care a fost supusa au calit-o, ajutand-o sa se ridice atunci cand viata o ia pe nepregatite.

Spirit de invingatoare, Mariana a doborat record dupa record, cursa de 121 de kilometric parcursi in 12 ore propulsand-o in top: Mariana a inregistrat cea mai buna performanta feminina din Romania si a cincea in lume.


Sub efectul esecului de aseara si intr-un moment de confesiune sincera in fata Alinei, Mariana a rememorat conditiile vitrege si traseul sinuos al vietii sale.
“Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea. Acolo am facut gimnastica de la trei la noua ani, apoi m-a luat mama la Videle, in Teleorman si acolo am continuat cursurile claselor generale”, a spus aceasta cu lacrimi in ochi.

Mariana are un singur tel in urma competitiei “Exatlon”, din care spera sa fie invingatoare.

“Stiu ca am suferit enorm … Si cu serviciul m-am chinuit, si cu chiria, dar nu mai vreau. De aia am venit aici, ca sa ma lupt, sa castig <Exatlonul>, sa imi iau casa”, si-a inchis optimist discursul Mariana in fata colegei sale.


Nu pierdeti astazi o noua confruntare intre Razboinici si Faimosi, urmarind o noua editie exploziva “Exatlon”, de la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Hai, Romania! Exatlon Romania vs Exatlon Mexic, competitia sportiva a anului, sambata seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Kanal D, pe locul doi aseara, cu serialul "Dragoste si ura"

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies