Marilena a părăsit competiția Survivor România! Lacrimi în tabăra Războinicilor „Am fost nevoiți să luăm decizia descalificării!"

marilena a parasit survivor romania
Marilena a părăsit Survivor România

Marilena a fost descalificată din competiția Survivor România, părăsind echipa Războinicilor în ediția din această seară.

Marilena a fost declarată de colegii săi cea mai bună concurentă din echipa Războinicilor, însă aceasta nu a mai putut continua competiția. Momentul în care a fost anunțată descalificarea Marilenei din concurs a stârnit lacrimi în rândul colegilor săi.

De-a lungul competiției, Marilena a trecut prin multe momente în care a cedat fizic. Starea de sănătate a Războinicei a dat semne de slăbiciune încă din primele ediții, când aceasta a leșinat după ce a parcurs traseul și a adus puncte echipei cu orice risc.

Mihaela, fosta concurentă Survivor România, a dezvăluit motivele pentru care Marilena a renunțat la competiție

Mihaela este concurenta eliminată din echipa Războinicilor în cadrul celei de-a doua ediții a show-ului Survivor România. Aceasta a dat totul din casă după ieșirea din concurs și a scos la iveală detalii neașteptate despre colegii săi.

marilena a parasit survivor romania

Mihaela a dezvăluit și motivul real pentru care Marilena își dorește să părăsească Survivor România.

Aceasta a declarat că Războinica a cedat psihic de nenumărate ori și stările de rău care au intervenit pe parcurs au determinat-o să-și pună sănătatea pe primul plan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Care este adevăratul motiv pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România? „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...”

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface. Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta.

Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită.

Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe.”

Mihaela despre R ăzboinicul Alin: „ Mi s-a părut cel mai echilibrat”

Fosta concurentă de la Survivor a vorbit despre momentul eliminării ei și a adus cuvinte de laudă la adresa lui Alin:  „Eram aproape sigură că Marilena nu va fi

favorita publicului și știam că își dorește foarte mult să plece acasă. Mă așteptam să fie Sorin cel mai votat și să mă voteze pe mine a treia persoană. Ei deja sunt un grup format și știau că sunt cea mai puțin acomodată. M-am dus cu gândul că voi fi cea de-a treia persoană nominalizată.

Citeste si: Mihaela a spus tot adevărul după ce a părăsit show-ul Survivor România! Detalii incredibile au ieșit la iveală

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Alin mi s-a părut cel mai echilibrat, dar nu știam că era deja separat. După ce am văzut că Alin e cel mai echilibrat și am ce discuta cu el, mi-am dat seama că între el și restul echipei există o discuție, m-am separat de ei”.

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies