Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021, povestea neștiută! Cu ce se ocupă ambiţioasa "războinică"?

Marilena de la Survivor Romania
Marilena de la Survivor este o "războinică" îndrăgită

Marilena Cuciurean este una dintre concurentele de la Survivor România 2021 și face parte din echipa Războinicilor. Recent, tânăra a fost propusă pentru eliminare de colegii ei.

Marilena Cuciurean, Războinica de la Survivor România 2021, are 25 de ani și deține propria sală de sport. Tânăra este instructor de fitness și multiplă campioană la sanie bob, sport pe care îl practică de mai bine de 6 ani.

Marilena este convinsă că are abilitățile necesare pentru a ajunge în Finala Survivor România 2021 și are încredere în capacitatea ei de a răspunde provocărilor cu succes.

„M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”.

Citeste si: Războinicele Georgiana Lupu și Marilena Cuciurean, de la Survivor România au ajuns la cuțite! “ Ești o nesimțită!”

Marilena de la Survivor România
Marilena de la Survivor România[Sursa foto: Facebook]

„Dragii mei prieteni, în curând voi participa la cea mai tare aventură și experiență din viața mea, Survivor România! O să am nevoie de susținerea și sprijinul vostru!”, a transmis ea pe contul de socializare înainte de a porni spre aventura vieții sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

Marilena Cuciurean de la Survivor a suferit un atac de panică sever în timpul unei probe

Marinela Cuciurean a întâmpinat din nou o situație dificilă, fiind pentru a doua oară când leșină pe traseu. Soarele a fost factorul care a pus-o la pământ pe Războinică, dar și efortul excesiv, combinat cu lipsa de mâncare.

Marinela a căzut din picioare, făcând un atac de panică sever. Colegii și medicul din echipă au sărit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

Marilena de la Survivor Romania 2021
Marilena de la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Facebook]

Marilena Cuciurean de la Survivor:  “Va rog să mă țineți, că simt că nu pot! Eu nu-mi simt mâinile! Îmi simt mâinile înțepate!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lucian Barbu și Albert Oprea, colegii de la Războinicii o încurajează pe colega lor:  “Nu te pierde! O să îți revii. Hai că noi stăm cu tine aici. Nu te panica pentru că este ceva normal! Suntem aici, suntem cu tine, Mari! Este ceva normal să nu simți mâinile!”.

În ultimul Consiliu de imunitate, extrem de tensionat, Marilena a fost nominalizată de echipa sa; au ieşit la suprafaţă tensiuni mari în rândul Războinicilor şi un seism emoţional urmat de o schimbare a alianţelor în interiorul echipei albastre   

Imi place sa fiu sincera si asumata. Votul ficaruia din echipa a fost bine intemeiat. Sper din suflet sa raman in competitie cu ajutorul celor de acasa ”, a declarat Marilena Cuciurean de la Survivor după ce a fost nominalizată spre eliminare de colegii ei.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies