Marilena și Andrei Ciobanu vor deveni părinți? Fosta Războinică a dat vestea cea mare: „Gemeni”

Marilena și Andrei Ciobanu
Marilena și Andrei Ciobanu

Foștii concurenți de la Survivor România au planuri mari de viitor și se pare că sunt pregătiți să treacă la pasul următor!

Marilena, fostă concurentă în sezonul 2 Survivor România și iubitul ei, Andrei Ciobanu, de asemenea fost concurent la show-ul fenomen de la Kanal D, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu doar câteva luni, asta după ce s-au iubit în secret o bună perioadă de timp.

Andrei și Marilena s-au cunoscut la puțin timp după ce blondina a părăsit competiția, scopul lor principal fiind acela de a filma un vlog împreună, dar se pare că destinul avea alte planuri pentru ei.

Citeste si: Maria și Cristian Marinescu au planuri mari împreună! Care este pasul important pe care îl vor face: „Urmează săptămâna viitoare”

Marilena și Andrei Ciobanu
Marilena și Andrei Ciobanu [Sursa foto: Andrei Ciobanu Instagram]

Marilena:  Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singura. Dupa ce m-am intors chiar nu ma gandeam sa am o relatie, eram completa, asa credeam eu.

Dupa acel vlog pe care l-am facut cu Andrei, am simtit ceva ce era nou pentru mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andrei:  Talentul meu de a cuceri o persoane. Pur si simplu am vrajit-o. A fost o chimie copilareasca. Eu revad vlogul ala si ma amuz pentru ca vad o sclipire in ochii nostri.

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei”, pregătită să aibă un copil? Ce planuri are blondina după terminarea competiției

Marilena:  Eu nu îl stiam pe Andrei pentru ca nu m-am uitat la sezonul 1. Dupa ce am iesit din competitie, el mi-a scris pe Instagram si ma gandeam cine e.

Marilena de la Survivor România își dorește gemeni!

Frumoasa vedetă este mereu activă pe rețelele de socializare, fapt ce îi bucură enorm pe următitorii ei, mai ales că nu omite să răspundă la mesajele pe care le primește.

În sesiunile de Q&A, Marilena Cuciurean primește nenumărate întrebări care au legătură în general cu viața ei personală, dar cu toate acestea, tânăra vorbește deschis și nu își ignoră fanii.

Citeste si: Ash Pollard și Pete Ferne vor deveni părinți pentru a doua oară! „Am fost șocați...”

„Crezi că ți s-ar potrivi mai bine rolul de mamă de fată sau de băiat”,  este întrebarea pe care a primit-o blondina de la un internaut.

Răspunsul acesteia nu a lăsat loc de interpretări: „Gemeni”. Se pare că relația ei cu Andrei este cât se poate de stabilă, acum că se gândesc să devină cât mai curând părinți.

Marilena și Andrei Ciobanu, pregătiți să devină părinți!
Marilena și Andrei Ciobanu, pregătiți să devină părinți![Sursa foto: Marilena Cuciurean Instagram]

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat! Declarația de dragoste făcută de actor i-a uimit pe fani!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Monica Bârlădeanu are planuri mari în viitorul apropiat: „Un copil în brațe și cu un altul în burtă”. În cât timp se va întâmpla totul

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies