Marinela Chelaru, în stare gravă la spital! Nu a respectat indicaţiile medicilor: "Mi-a spus că o să mă piardă"

Marinela Chelaru, în stare gravă la spital! Nu a respectat indicaţiile medicilor:
Marinela Chelaru, în stare gravă la spital! Nu a respectat indicaţiile medicilor: "Mi-a spus că o să mă piardă"

Marinela Chelaru s-a supărat când a aflat că s-a scris despre ea că ar fi murit.

 

Actriţa Marinela Chelaru a suferit o intervenţie la inimă, a respectat o perioadă indicaţiile medicilor, apoi a comis-o. Imediat a ajuns iar la spital şi a primit îngrijiri medicale. 

 

„Eu am mâncat sare, mi s-a făcut rău, dar nu am murit cum s-a scris. Mi-a spus doctoriţa să nu mănânc sare şi am făcut exact ca un fumător. Mie mi-era bine după operaţie şi am mâncat ponderat, dar organismul a fost plăpând după operaţie şi nu am mai putut să respir.

Un băiat de la spital, când mi-a pus masca pe faţă, mi-a spus să respir că altfel o să mă piardă”, a spus Marinela Chelaru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Marinela Chelaru are 59 de ani şi probleme de sănătate. "Am fost foarte amărâtă în ultima perioadă pentru că am auzit că am murit, m-am enervat, dar după aceea m-am gândit şi mi-am zis: «Ei, şi ce dacă muream, făceam gaură în Cer?».Toţi

o să murim, este un circuit al vieţii”, declara Marinela Chelaru pentru click.ro.

 

“Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital.

Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, declara în urmă cu câteva luni Marinela Chelaru. 

R.L.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nici nu zici că nu are carne! Gustul e foarte bun şi te saturi repede - Lasagna de post

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies