Marinela Mavrodin a aflat sexul bebelușului

Marinela Mavrodin
Marinela Mavrodin a aflat sexul bebelușului

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a aflat sexul bebelușului ei.

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” și Robert, logodnicul ei, urmează să devină părinți pentru prima oară.

Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că acum au aflat și sexul bebelușului.

Cu ocazia venirii pe lume a primului său copil, Mary a organizat alături de tatăl copilului o petrecere nemaipomenită în cadrul căreia au aflat dacă vor fi părinți de băiețel sau de fetiță.

Băiețel sau fetiță, care este sexul copilului Marinelei de la Puterea dragostei?

Citește si: „Tu dai sens vieții noastre” Marinela Mavrodin este însărcinată!

Marinela și Robert vor avea un băiețel

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De la minunata petrecere nu puteau să lipsească atât rudele, cât și prietenii apropiați, care au stat ca pe ace până în momentul în care a fost dezvăluit sexul viitorului membru al familiei.

Într-un decor de poveste, cei doi viitori părinți au aflat sexul bebelușului. Mare le-a fost bucuria când din spatele panoului decorat cu baloane în culori de albastru și roz a ieșit praf albastru. Atunci au realizat că vor fi minunații părinți ai unui băiețel. Toți invitații s-au bucurat la maxim de acest moment, iar viitoarea mămică a izbucnit în lacrimi de fericire.

Marinela și Robert, părinți de băiețel

Citește si: Mari și Robert de la Puterea dragostei anunță data botezului! Când se va întâmpla totul

Marinela Mavrodin însărcinată

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Marinela Mavrodin și Robert Urucu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.  Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea „Puterea dragostei”. Cei doi îndrăgostiți au părăsit competiția iubirii ținându-se de mână, iar împreună și-au clădit un viitor. După trei ani de iubire, cei doi sunt gata să scrie un nou capitol în relația lor. În luna mai a anului viitor urmează să devină părinții unui băiețel.

Deși viitoarea mămică a declarat că nu a fost nimic programat, atât ea, cât și tatăl copilului se bucură nespus că vor fi părinți. Marinela a povestit în cadrul unui interviu cum a aflat că este însărcinată și care au fost stările ce au cuprins-o odată cu aflarea veștii "Nu a fost nimic programat. Adevărul este că am fost amândoi șocați, nu ne așteptam, cel puțin nu în această perioadă.

Eu am afla când eram la serviciu, iar colegele mele făceau glume că am început să cântăresc cât doi, că mănânc dulciuri, că am o sclipire în ochi. Nu mai aveam deloc stare. M-am dus la farmacie, mi-am luat un test de sarcină. Bianca, nașa bebelușului era pe canapea, eu am ieșit din baie, tremuram toată efectiv, nu am știut ce reacție să am, am făcut un mare atac de panică.
Am cerut încontinuu un scaun și apă. Am fost copleșită de emoții, speriată, a fost o nebunie în mintea mea. Nu știam efectiv cum să-i zic lui Robert, mă uitam al el și îmi dădeau lacrimile."
, a declarat Mary.

Marinela Mavrodin însărcinată



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ștefania de la Puterea Dragostei are o nouă relaţie! Primele imagini cu iubitul acesteia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies