Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?!
Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Deși puțin sunt cei care le dau șanse de reușită și colegii lor de emisiune sunt primii care ii acuză că și-ar dezvolta diferite strategii, se pare că Marinescu și Andreea își doresc să devină un cuplu!

Încurcate sunt căile Domnului, mai ales în casa" Puterea dragostei". Când nimeni nu se aștepta, doi concurenți dau semne că se plac și și-au dat frâu liber, atunci când vine vorba de atingeri, priviri, îmbrățișări și gesturi suave, tipice unor îndrăgostiți. La unison, practic, cei doi tineri aparent îndrăgostiți au precizat că “dacă urmează să ne apropiem noi doi, iau foc ambele case”!

Totuși, ca să nu mai menținem suspansul, tinerii despre care v-am tot povestit sunt nimeni alții decât Andreea și Marinescu. În casa „Puterea Dragostei” un mega conflict a izbucnit pe tema relației sau, mai bine zis, apropierii celor doi și a atins cote maxime. Practic ceilalți concurenți îl acuză pe Marinescu de minciună: atât ceilalți băieți, cât și celelalte fete de la „Puterea Dragostei” sunt de părere că Andreea și Cristi și-au dezvoltat o strategie prin care să îi cucerească pe cei de acasă.

Concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”, acuzații grave la adresa celor doi „îndrăgostiți”, Marinescu și Andreea

George ținut morțis să realizeze o precizare pentru amândoi, atât pentru Andreea, cât și pentru Marinescu: “oricum jucați amândoi la fel și sunteți învățați la fel, abordați aceeași situație!”.

Marinescu: “Eu mă apropii de o persoană doar dacă simt că mă apropii! Nu că să fac vreun joc!”

La auzul acestor detalii, sora Alexandrei a precizat revoltată că și de ea a vrut să se apropie. În tot acest scandal, în mijlocul unor urlete și replici dure, Andreea și Marinescu se retrag în camera roșie, lăsând în urma lor uragan de furie în rândul concurenților. Din cauza acestui lucru George, fuge în casa fetelor, iar Mădălina îi sare de gât, îmbrățișându-l cu putere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei” și „Exatlon” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

În camera roșie, în schimb, sunt dezvăluite detalii despre cea mai nouă relație:   “las totul să vină cât mai natural, pentru că apoi o să zică geva de genul că ar fi fake, stai că făcută pentru bani, pentru faima sau cine știe.”,

a dezvăluit Marinescu.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei” și „Exatlon” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea a fost și ea pe aceeași lungime de undă și l-a aprobat pe „iubitul” său, spunând că este de accord și că a făcut o greșeală cuplandu-se cu Seba. Marinescu a ținut s-o surprindă pe Andreea cu un dans lasciv. După momentul desprins parcă din filmele romantice, Andreea îi transmite lui Marinescu faptul că va fi plecată vreme de câteva zile și, după cum era de așteptat, acest lucru nu i-a picat prea bine lui Marinescu care i-a reproșat că ar fi trebuit să îi comunice și lui această decizie.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dr. Virgil Musta face declarații îngrijorătoare. România ar putea avea soarta Italiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies