Mario Fresh de la Exatlon România, noi probleme de sănătate: „Nu pot să pun piciorul în pământ!”

mario fresh probleme de sanatate
Mario Fresh se confruntă cu probleme de sănătate

Mario Fresh, fost concurent la Exatlon România, are dureri groaznice în zona picioarelor. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Mario Fresh și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că are probleme în zona picioarelor și abia le poate pune pe pământ. 

Mario Fresh de la Exatlon România, noi probleme de sănătate

Mario Fresh, fost concurent la Exatlon România, a sunat în miez de noapte la spital pentru a transmite că suferă de durere de picior și nici nu îl mai poate pune jos, pe pământ.

După un meci de fotbal la care a fost prezent și a jucat, cântărețul s-a simțit extraordinar, însă ulterior a acuzat dureri groaznice fără a ști despre ce este vorba.

Citeste si: EXCLUSIV. Bogdan Mocanu, despre finala Survivor România: „Elena Marin va câștiga marele premiu”

mario fresh declaratii
Mario Fresh le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram Mario Fresh]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fostul concurent de la Exatlon și-a întrebat urmăritorii de pe Instagram dacă cunosc vreo metodă prin care durerea ar putea să treacă fără a merge la spital, însă în cele din urmă iubitul Alexiei Eram  a sunat doctorii.

„Întâmplări amuzante cu Mario Fresh, episodul 1. Am fost aseară la fotbal și am jucat. Am plecat de acolo super ok, nu aveam absolut nimic și astăzi dimineață m-am trezit și nu pot să pun piciorul stâng în pământ.

Mă doare toată talpa, de la gleznă în jos. Abia pot să-l mișc. Nu știu ce am făcut. Ceva ajutor? Cineva?”, a declarat Mario Fresh pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Drake Bell și Janet Von Schmeling sunt căsătoriți și au un fiu

De asemenea, Mario Fresh s-a confruntat cu dureri și la nivelul spatelui și i-a ținut pe fani atenți la problemele lui de sănătate.

mario fresh despre problemele de sanatate
Mario Fresh are dureri îngrozitoare la nivelul piciorului[Sursa foto: Instagram Mario Fresh]

„Sunt foarte fericit. După aproape cinci ani de stat cu niște dureri imense și niște arsuri pe partea asta lângă cervicală și trapez, astăzi e prima oară când e foarte relaxat băiatul ăsta, e super moale și nu mă mai doare. M-a durut atunci, pe momentm dar acum mă simt foarte bine”, spunea iubitul Alexiei Eram.

După cinci ani de durere, Mario Fresh se poate simți un om normal și se poate bucura de viață, dar se pare că problemele de sănătate nu îl ocolesc pe îndrăgitul artist.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop dragoste: Zodiile care se despart în luna august. Toamna le găsește singure

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies