Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Artistul s-a apropiat de Geanina Ilieș

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram

În ultima vreme se zvonește că Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit. Cântărețul a fost observat petrecându-și timpul cu Geanina Ilieș

Din cauza zvonurilor care circulă în ultima perioadă peste tot cum că Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-ar fi despărțit, fanii îl bănuiesc pe artist că ar putea să aibă o legătură mai mult decât de prietenie cu Geanina Ilieș, acesta fiind susprins că și-a petrecut destul de mult timp cu ea.

Artistul a postat pe InstaStory mai multe filmulețe în care apare și Geanina Ilieș, la sala de sport, locul unde pare să petreacă mai mult timp împreună pentru a face sport, mai ales că Mario Fresh este un adevărat fan al sportului și dorește

să se mențină în formă. Nici Mario, nici Alexia nu au confirmat oficial vreun zvon despre despărțirea speculată dintre ei.

Mario Fresh Instagram
Geanina Ilieș, pozată de Mario Fresh la sală[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Cuza și Ramona Olaru s-au împăcat? „E un mare norocos”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram nu se va rupe 

În ciuda zvonurilor și a timpului petrecut alături de Geanina Ilieș, se pare că nu este vorba de o despărțire între Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Cu puțin timp în urmă, Mario Fresh a dat declarații despre el și partenera sa în cadrul unei emisiuni televizate la care a fost invitat. Artistul a spus că între el și Alexia lucrurile merg bine mai bine ca niciodată și că între ei nu este loc de certuri, gelozii sau reproșuri. 

Citeste si: Albert Oprea, relație amoroasă cu Sindy la Survivor România 2021?

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți. 

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a mărturisit Mario Fresh, în cadrul emisiunii televizate.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies