Marisa de la "Bravo, ai stil!" a rupt tacerea despre Catalin Botezatu! Ce s-a intamplat intre ei: "Nu l-am placut deloc"

Marisa de la
Marisa de la "Bravo, ai stil!" a rupt tacerea despre Catalin Botezatu! Ce s-a intamplat intre ei: "Nu l-am placut deloc"

Marisa de la "Bravo, ai stil!" a facut o postare pe contul ei de Instagram despre juratul Catalin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţie şocantă despre Andreea Bălan! "Telefoane şi carne în frigider"

Marisa a dezvaluit ca nu il placea deloc pe Catalin Botezatu, dar totul s-a schimbat radical la un moment dat.

"Am spus-o şi in filmare. N-am văzut emisia, deci se poate să se fi tăiat la montaj.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu l-am plăcut pe Cătălin deloc! Mi se părea un tip dur care nu balansează situaţiile din faţa lui decât după bunul plac. Pentru că el este Botezatu. Şi pentru că poate. Ceea ce nu contest. Deşi stăteam si ascultam si priveam situatii care nu-mi conveneau, ajungeam la el. Unul dintre cei 4 juraţi. Şi atunci nu aveam decât să tac şi sa privesc in continuare.

Citeste si: Idila dintre Anda Adam și Cătălin Botezatu, despre care mulți au uitat! Ce spunea designerul despre artistă: „Când eu am cunsocut-o pe Anda, nu existau nici Bianca Drăgușanu, nici Victor Slav”

Ulterior, am fost invitate la un party, unde a dat dovada de mult profesionalism deşi nu acesta este cuvântul care poate sa descrie exact situaţia.

Pe scurt, a stat cu noi toată seara, am dansat si ne-am distrat cum de foarte mult timp nu o mai facusem şi urmarea îndeaproape tot ceea ce se intampla cu fiecare concurenta. Ne- strâns in jurul lui ca pe o echipă, deşi nu eram o echipă. Ci doar concurente în acelaşi concurs. De atunci am început sa îmi dau seama că faţada de om dur nu poate să concureze cu personalitatea lui.
Şi de atunci au tot urmat situatii pe care vi le voi povesti după terminarea acestui concurs. P.S Revenim şi cu promisiunea pe care mi-a făcut-o! Curând. Catalin Botezatu, mulţumesc pentru tot!", a spus Marisa pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies