Marisa Paloma își dorește să devină din nou mamă, după cel mai greu moment din viața sa

Marisa de la Bravo, ai stil
Marisa de la Bravo, ai stil a devenit mamă în 2021

Frumoasa Marisa Paloma a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp! Ce spune vedeta despre încă un copil.

Marisa Paloma i-a luat prin surprindere pe toți fanii săi, după ce le-a spus tuturor care este cea mai mare dorință a sa. După ce a trecut prin momente dificile din cauza infectării cu Covid, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a mărturisit că vrea să devină din nou mamă.

De când a devenit mamă pentru prima dată, Marisa Paloma reușește cu succes să se împartă între viața de mămică și comunitatea sa de pe rețelele de socializare.

Vedeta reușește să își facă timp să le spună urmăritorilor săi toate momentele fericite prin care trece, dar și să povestească despre momentele mai puțin plăcute.

Recent, Marisa Paloma i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a dezvăluit că își dorește nu mai puțin de trei copii. Pe lângă această dorință, frumoasa brunetă și-ar mai dori și un spațiu mai mare alături de familia sa, unde să aibă mai multe animale de companie.

Citeste si: Clipe grele pentru Marisa Paloma! Fetița ei a fost diagnosticată cu tulpina Omicron: „Nu poate lua tratament fiindcă e prea mică”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Îmi doresc o familie cu 3 copii și multe animale. Și deși am trecut printr-o perioadă foarte grea cu cea mică, nu mi-a schimbat perspectiva de viitor.",

le-a explicat Marisa Paloma fanilor.

Marisa Paloma
Marisa Paloma a devenit mamă la finalul lui 2021[Sursa foto: Instagram]

Fetița Marisei Paloma, infectată cu Covid

La începutul lunii decembrie, Marisa Paloma a trecut prin cele mai dificile momente, după ce fetița sa s-a infectat cu noul coronavirus. Cele două au fost plimbate pe la mai multe spitale, iar acest lucru le-a creat multe neplăceri.

 

Citeste si: Marisa Paloma, prima imagine cu fetița sa! Tânăra mămică a surprins chipul micuței

„Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă. Mergem cu ea acasă. Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire. Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem.

Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

„Nu poate lua tratament și nici nu știu să ne zică doctorii cum se va manifesta, fiindcă e prea mică. Suntem obligați să stăm în izolare 5 zile și să îi luăm temperatura din 3 în 3 ore. De parcă nu era suficient că trecem prin toate durerile cu colicii vieții. Acum a luat și virusul”, a mai adăugat Marisa Paloma pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Fetița Marisei Paloma, prima apariție pe rețelele de socializare! Tatăl ei, Liviu Stanciu, a făcut publice imaginile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies