Marius Crăciun a fost nominalizat la Survivor România – 2 iulie 2021. Prepară cel mai gustos orez cu lapte de cocos

cine a fost nominalizat la survivor 2 iulie 2021
Marius Crăciun a fost nominalizat la Survivor România – 2 iulie 2021. Prepară cel mai gustos orez cu lapte de cocos

Survivor România – 2 iulie 2021. Cine a câştigat al doilea joc de calificare la meciurile individuale

A doua emisiune a acestei săptămâni de la Survivor România difuzată în data de 2 iulie 2021 a prezentat al doilea joc de calificare, din noua etapă de jocuri individuale. Cu o seară în urmă, Marius Crăciun l-a învins pe Andrei Dascălu şi a obţinut dreptul de a face o nominalizare. Marius a nominalizat-o pe Elena Marin pentru a ieşi din competiţia supravieţuirii.

Noul joc a fost unul intens şi fiecare concurent a încercat să obţină puncte cât mai multe.

Surpriza a fost de proporţii la finalul jocului! Elena Marin l-a învins pe Marius Crăciun.

Zanni: “Rad eu râd… dar nu este râsul meu! Poate ne bate Elena pe toţi !” a comentat faimosul când a văzut cât de competitivă este Elena.

Cine a câștigat primul joc de la individuale la Survivor România – 2 iulie 2021

cine a fost nominalizat la survivor aseara

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Confruntarea finală a ţinut cu sufetul la gură fanii Elenei Marin şi pe cei ai lui Zanni. Elena Marin a câştigat al doilea joc de la individuale, în seara de vineri, 02.07.2021. Meciul a fost câştigat cu un scor de 5 – 1, pentru faimoasă.    

Elena Marin:" Este cea mai frumoasă oboseală de până acum, este cea mai dulce victorie. Este meritul meu, cât și al Mariei, pentru că m-a ajutat și m-a susținut. Mi-am dorit asta. Am plecat cu acest gând de dimineață și visul de a câștiga astăzi mi s-a îndeplinit. Sper ca mâine să am aceeași energie, îmi doresc să câștig măcar o dată acel totem de imunitate.

Mâine mai am o ocazie să mă salvez. Suntem în ultima etapă a competiției și vreau să dau tot ce este mai bun”, a precizat Elena Marin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine a fost nominalizat la Survivor România – 2 iulie 2021

Elena nu a făcut o nominalizare din punct de vedere social.

Aceasta l-a nominalizat pe Marius Crăciun, pentru a fi eliminat de la Survivor România.

„După victoria ei de astăzi, mă așteptam să fiu nominalizat. Aveam două criterii. Primul este că am nominalizat-o eu ieri și al doilea pentru faptul că ar putea fi strategic, pentru că în acest moment este la vot, iar eu cum în ultima perioadă nu am mai fost în clasamentul publicului votat, ar fi mai mari șansele ca ea să rămână în competiție și pentru mine mai mici.

Nu mă șochează și nu mă surprinde cu nimic, este o competiție individuală, fiecare votează cum vrea și cum simte. Eu îmi asum și primesc orice vot ca atare. De-a lungul competiției nu m-am supărat niciodată când am fost votat. Singurul meu succes de a mai rămâne în competiție este să câștig, să fiu salvat automat, altfel am cele mai mari șanse să ies afară din competiție la final de săptămână”, a spus Marius Crăciun. 

Survivor România – 2 iulie 2021. Prepară cea mai gustoasă reţetă de orez cu lapte de cocos şi sos de fructe de padure

Orezul cu lapte poate fi definit ca o mâncare preferată, din copilăria multor oameni. Se găteşte uşor… este foarte gustos şi dacă îi mai adaugi pe deasupra dulceaţă sau un sos de fructe de pădure, poate deveni desertul tău preparat. Orezul cu lapte de cocos poate fi de cele mai multe ori o variantă mai bună, decât cea obișnuită.

Ingrediente 

  • 400 ml lapte de cocos
  • 100 ml de apă
  • 200 g de orez
  • 2 linguri de zahăr
  • extract de vanilie

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ingrediente sos

  • 150 g fructe de pădure
  • 1 lingură de zahăr

Începe să pregăteşti sosul de fructe de pădure într-o crăticioară. Fierbe fructele de pădure împreună cu zahărul şi ţine-le doar până când se inmoaie şi se leagă puţin sosul.

Pune la fiert apa, laptele de cocos şi zahărul. Adaugă orezul după ce acesta a fost spălat în prealabil. Atunci când orezul a fiert adaugă extractul de vanilie şi începe să omogenizezi compoziţia.

Foloseşte câteva boluri şi răstoarnă compoziţia în ele. Adaugă pe deasupra sosul de fructe de pădure.  

survivor 2 iulie 2021



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies