Marius de la Puterea Dragostei, primele declarații despre sarcina Andreei Pirui: „O păpușică!”

Marius și Andreea Pirui
Marius și Andreea Pirui în casa Puterea Dragostei.

Marius de la Puterea Dragostei a decis să discute despre sarcina Andreei Pirui la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Andreea Pirui și Marius reprezintă adevărata „Puterea Dragostei” pentru că nimeni, dar nimeni nu credeau în relația lor! Cei doi au avut parte și de momente mai puțin plăcute de-a lungul relației deloc perfectă, dar care a dat naștere unor sentimente atât de frumoase între ei, încât cei doi tineri își doresc să petreacă tot restul vieții împreună.

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Marius de la Puterea Dragostei și Andreea Pirui
Marius de la Puterea Dragostei alături de logodnica sa Andreea Pirui, în timpul emisiunii Puterea Dragostei.

Andreea a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, într-o manieră extrem de romantică și emoționantă, acea zi fiind cu atât mai specială cu cât a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei. La petrecerea aniversară și de logodnă au fost prezenți toți prietenii celor doi, dar și familiile viitorilor miri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marius de la Puterea Dragostei abia așteaptă să devină tătic!

Deși colegii de la „Puterea Dragostei” nu credeau în sentimentele pe care Andreea Pirui și Marius și le poartă unul celălalt, se pare că revenirea în țara lor natală i-a făcut pe cei doi tineri să se iubească și mai mult. Pe lângă faptul că urmează să se căsătorească, Marius a dezvăluit în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu” că își dorește ca Andreea să îi ofere un copil!

Citeste si: Apariție surpriză la ziua de naștere a Andreei Pirui! Cine i-a luat pe toți prin surprindere

Andreea Pirui si Marius
Andreea Pirui și Marius s-au logodit și își doresc să aibă un copil!

Marius de la Puterea Dragostei a primit o provocare hazlie, prin care a luat-o prin surprindere pe Andreea Pirui, mărturisindu-i că își dorește să devină tătic. „Blondă”, „păpușă”, „inel”, „dragoste” și „surprinzătoare” au fost cuvintele cu ajutorul cărora Marius a trebuit să îi facă o declarație de dragoste Andreei Pirui, care îl încuraja cu zâmbetul pe buze.

„Ești prima mea iubită blondă și ultima. Ești surprinzător de frumoasă și datorită caracterului tău și felului tău de a vedea viața și familia ți-am oferit un inel și inelul aceasta vreau să te ducă cu gândul la următorul pas, adică o păpușică!” i-a transmis Marius de la Puterea Dragostei logodnicei sale, Andreea Pirui.

Citeste si: Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Plușica de la Puterea dragostei, de nerecunoscut după ce a slăbit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies