Marius de la Puterea Dragostei, primele detalii despre separarea de Andreea Pirui: „M-a înșelat și fizic....”

Marius de la Puterea Dragostei, despre separarea de Andreea Pirui
Marius de la Puterea Dragostei, despre separarea de Andreea Pirui

Tânărul îi dă replica fostei sale iubite, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații despre motivul real al despărțirii.

Foarte sincer și asumat de fel, Marius a reușit să cucerească imediat inimile telespectatorilor show-ului matrimonial de la Kanal D, drept pentru care a rămas în atenția publicului și după ce a părăsit emisiunea. Tânărul a format un cuplu cu Andreea Pirui, cea alături de care a decis să rămână și după plecarea din casa dragostei, însă relația lor nu avea să fie de lungă durată.

Citeste si: Mădălina de la Puterea dragostei, testată pozitiv Covid-19! În ce stare se află acum bruneta

Marius de la Puterea Dragostei, despre separarea de Andreea Pirui
Marius de la Puterea Dragostei, despre separarea de Andreea Pirui[Sursa foto: Captură YouTube]

Marius de la Puterea Dragostei, primele detalii despre separarea de Andreea Pirui

Marius și Andreea Pirui au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea Dragostei, însă după doar nouă luni de relație au decis să își continue viețile pe drumuri separate. Motivele despărțirii sunt diverse, astfel că amândoi au povestit în mod public variante diferite. După ce Andreea Pirui a făcut o serie de afirmații despre ceea ce s-a întâmplat în relația lor, a venit și rândul lui Marius.

Invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”, găzduită de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube  WOWnews  , tânărul i-a dat replica fostei sale iubite, dezvăluind totodată și motivul despărțirii din punctul lui de vedere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„M-a înșelat și fizic și a și vorbit și cu niște persoane cu care nu trebuia să vorbească în timpul relației noastre.

Nu vreau să spun numele persoanei pentru că are pe cineva, de asemenea, și Andreea are pe cineva. Eu nu o mai urmăresc, dar ea îmi urmărește toate postările. Ea e mai curioasă, eu nu. Tocmai de aceea, pentru că știu că vede tot, i-am urat de Sfântul Andrei "La mulți ani" pe story, iar ea mi-a răspuns "Mulțumesc".

Poate par răutăcios, dar nu sunt.

În comparație cu ce s-a întâmplat nu sunt răutăcios. E foarte ușor să pui o femeie într-o lumină proastă și eu nu aș vrea să o pun pe ea. N-ar fi trebuit să îmi asum atâtea lucruri. Sau, de fapt, trebuia să spun mai multe.", a declarat Marius.

Printr-un simplu exercițiu de imaginație, Marius și Andreea Pirui ar fi refăcut momentul în care s-au cunoscut, dar într-un context diferit de emisiunea Puterea Dragostei.

„Dacă ne-am fi întâlnit pe stradă și nu în competiție, nu ne-am fi uitat unul la altul. Eu nu am simțit-o atrasă de mine. Cred că i-a plăcut că eram mai inteligent decât alții care au abordat-o pe acolo, eram serios, arătam ok fizic, dar nu simțeam că era ea așa foc pe mine. Apoi s-a îndrăgostit, am știut să o fac să se îndrăgostească",  a mai spus Marius.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea dragostei s-au împăcat! Primele declarații oferite de tânăra

Marius de la Puterea Dragostei, despre actuala iubită a lui Jador

Marius și Jador s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă de timp, mai ales de când merg împreună să se antreneze. Printre exerciții, cei doi au ocazia să vorbească și despre ce se mai întâmplă în viețile lor personale, astfel că Marius știe cine este acum iubita lui Jador. Antrenorul de fitness a recunoscut că amicul său se află într-o relație cu fata pe care o știe toată lumea!

„Am vorbit cu el aseară și mi-a spus că e cu Georgiana. Că îi scriu multe fete și că se văd cu el, e altceva. Nu l-am auzit niciodată să zică că, după sală, merge să se întâlnească cu gagici. De multe ori mergem să mâncăm împreună, după merge la studio. La sală e cumințel. S-a maturizat. Nu mai are figuri. Chiar îmi place de el cum e acum. A evoluat”, a mai spus fostul concurent de la Puterea Dragostei pentru sursa citată anterior.

Marius de la Puterea Dragostei, despre actuala iubită a lui Jador
Marius de la Puterea Dragostei, despre actuala iubită a lui Jador[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma! Cum s-au fotografiat cei doi tineri în vacanță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies