Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre fostul soț!

marius elisei are o noua iubita
Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre fostul soț!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat recent și se pare că bărbatul are deja o nouă relație.

Oana Roman și Marius Elisei au pus capăt mariajului de curând, motivând printr-o declarație publică că aceasta este cea mai bună soluție pentru liniștea amândurora.

În ultima perioadă, s-a speculat faptul că Marius Elisei ar avea o nouă iubită, însă acesta a ales să nu comenteze subiectul. Oana Roman însă a confirmat faptul că fostul soț și-a refăcut viața, adăugând că acesta evită întâlnirile cu ea pentru a nu avea probleme cu femeia care îi este alături în prezent.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el.

I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu, am decât una singură!”, a declarat Oana Roman, la „Xtra Night Show”.

Citeste si: Marius Elisei, declarații uluitoare despre divorțul de Oana Roman! Care este adevăratul motiv? „Nu am ce să regret...”

Oana Roman: „Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa!”

Oana Roman a mai declarat că fostul ei soț, Marius Elisei, refuză chiar și întâlnirile de afaceri c are o implică sau plimbările în parc alături de ea, concluzia acesteia fiind că bărbatul iubește din nou și nu își dorește să îi dea motive de gelozie actualei partenere.

marius elisei are o noua iubita

Citeste si: Marius Elisei, postare nouă cu o tânără sexy! Ce au observat internauții în miez de noapte?

„A dorit să continuam cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită însă să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana, la Antena Stars.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies