Marius Elisei poartă din nou verigheta! S-a împăcat definitiv cu Oana Roman?

Marius Elisei poartă din nou verigheta! S-a împăcat definitiv cu Oana Roman?
Marius Elisei poartă din nou verigheta! S-a împăcat definitiv cu Oana Roman?

Marius Elisei și Oana Roman, prima apariție împreună. Bărbatul poartă din nou verigheta și face gesturi romantice pentru vedeta TV.

Marius Elisei și Oana Roman sunt din nou în centrul atenției, asta după ce s-au afișat la primul eveniment monden împreună cu fiica lor, Isa.

Marius Elisei poartă din nou verigheta!

Marius Elisei și Oana Roman și-au confirmat împăcarea printr-un sărut la malul mării și de atunci sunt văzuți tot mai des împreună. 

Recent, cuplul a fost văzut la primul eveniment monden și gesturile făcute de Marius Elisei au surprins pe toată lumea.

Bărbatul a făcut poze cu fosta soție, dar și cu fiica și au zâmbit fericiți pe tot parcursul evenimentului.

Citeste si: Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, Marius Elisei a fost văzut purtând verigheta, dar și luând-o în brațe pe Oana Roman, atunci când au fost fotografiați. Isa, fetița celor doi, a stat bucuroasă la poze și probabil și-a dat seama că părinții ei încearcă tot posibilul pentru a se împăca și a-și mai acorda o șansă.

Acum ceva timp, Marius Elisei mărturisea că îi aduce flori Oanei Roman și consideră că așa trebuie să se poarte un bărbat care încă mai are sentimente pentru fosta soție.

Citeste si: Doinița Oancea, la Survivor România 3? Care ar fi cea mai mare temere în competiția din Republica Dominicană

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei.

Oana Roman se pregătește din nou de vacanță, acum că fetița ei a terminat cu clasa pregătitoare și totul poate fi pus la punct până în cele mai mici detalii.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies