Marte în Capricorn, 17 martie - 16 mai 2018. Gata cu joaca - Incepe o perioada plina de transformari

Marte în Capricorn, 17 martie - 16 mai 2018. Gata cu joaca - Incepe o perioada plina de transformari
Marte în Capricorn, 17 martie - 16 mai 2018. Gata cu joaca - Incepe o perioada plina de transformari

După vitejiile lui Marte în Săgetator, a venit momentul să ne adunăm oştile la bază, să facem bilanţul resurselor consumate, stocul celor rămase şi apoi să ne stabilim strategia de succes, în cunoştinţă de cauză şi în mod coerent cu ceea ce avem şi mai ales suntem in acest moment.

Insa, de data aceasta, Marte in Capricorn nu va avea chiar cale liberă în ascensiunea propusa, ci va fi nevoie de efort de intelegere si multa putere si perseverenta pentru a fi eficient şi a obţine succes durabil. Marte se va afla în relaţie tensionata cu planetele din Berbec, asa ca ne vom confrunta cu dezechilibre nerezolvate la timpul lor, erori de strategie si decizie strecurate in trecut si mai ales lacune care tin de cunoaşterea de sine. Si tot ce avem de făcut este să ne acordam timp, de câte ori e nevoie, pentru a rezolva şi/sau schimba ceea ce este necesar, pentru a elibera calea şi a înainta.

Marte se va întâlni cu Saturn si cu Pluto în Capricorn, iar aceasta alianţă este, pe de o parte extrem de puternica si determinată, dar pe de altă parte poate fi distructivă, demolatoare şi dură, mai ales la nivel social si politic.

Depinde cum folosim aceasta energie, depinde spre ce alegem sa o canalizam. Şi da, e esenţial să avem scopuri clare, ferme şi oneste, pe care sa le onorăm cu verticalitate, seriozitate, responsabilitate şi tenacitate. Asta va face diferenta in aceasta perioada. In plus, capacitatea de a fi mereu constienti de ceea ce creeaza alegerile noastre, respectiv distrugere sau constructie.

Marte este războinicul. Capricornul este semnul său de exaltare. Se simte bine aici. Şi are sorţi de izbândă. Acum, orice e greu merita facut.

Citeste continuarea AICI.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Marte in Sagetator - 26 ianuarie. Patru zodii au bucurii uriase. Pentru ceilalti nativi incepe o perioada ciudata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies