Marţea neagră la “Bravo, ai stil!”! Răzvan dă, Răzvan ia! Pe cine a luat în vizor?

Marţea neagră la “Bravo, ai stil!”! Răzvan dă, Răzvan ia! Pe cine a luat în vizor?
Marţea neagră la “Bravo, ai stil!”! Răzvan dă, Răzvan ia! Pe cine a luat în vizor?

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, concurentele ramase in competitie incearca sa ii impresioneze pe Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu cu tinutele vestimentare propuse, dar in acelasi timp, nici Razvan Ciobanu, “Omul Negru”, nu trebuie neglijat intrucat acesta are puterea de decizie in a lua sau in a oferi steluta uneia dintre fete.

Asa cum a obisnuit telespectatorii, la finalul fiecarei editii, Razvan da verdictul: raman concurentele cu stelutele primite de cei trei jurati, va oferi o stea celei care nu a reusit sa ii impresioneze pe acestia sau dimpotriva, va retrage steluta uneia dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania?

“Te rog, Razvan, fie-ti mila de noi!”, spun Emiliana si Iuliana.

Neinduplecat de rugamintile celor trei jurati, Razvan Ciobanu le ia in colimator pe Emiliana si Iuliana; dupa indelungi dezbateri, acesta se hotaraste ca astazi sa le fereasca de asprul verdict pe cele doua “pisicute”, insa nu o ocoleste pe Roxana.

Ce decizie ia Razvan Ciobanu veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alexandra a parasit competitia “Bravo, ai stil!” La duel s-a aflat si Roxana, dar ea a fost salvata de telespectatori

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies