Marturii despre posesivitate: iata ce fac barbatii din cauza geloziei!

Marturii despre posesivitate: iata ce fac barbatii din cauza geloziei!
Marturii despre posesivitate: iata ce fac barbatii din cauza geloziei!

Barbatii sunt, de obicei, foarte gelosi si posesivi in relatii, iar uneori aceste sentimente scot ce-i mai rau din ei.

De la reactii la betie, pana la adevarata munca de detectiv, reprezentantii sexului puternic pot ajunge sa faca gesturi nebunesti pentru persoana iubita.

Publicatia pentru femei „Women’s Health” a realizat un sondaj in cadrul caruia barbatii au marturisit care sunt cele mai nebunesti lucruri pe care le-au facut „manati” de gelozie:

- „Niciodata nu mi-a convenit faptul ca cel mai bun prieten al iubitei mele este un barbat, iar cum intr-o perioada petrecea foarte mult timp cu el, am devenit gelos.

Asa ca intr-o seara, cand trebuia sa iasa cu el in oras dupa munca, m-am dus la ea la birou si am asteptat sa iasa peste drum de iesirea din cladirea in care lucra. Dupa, am urmarit-o din masina, pentru ca am vrut sa vad cum interactioneaza cand nu sunt eu de fata. Cred ca i-am urmarit timp de vreo ora si jumatate. Recunosc, am fost putin deplasat. M-am linistit cand am vazut ca nu s-a intamplat nimic sexual intre ei.
De fapt el chiar a inceput sa planga si am aflat apoi ca trecea printr-o despartirea. Ea inca habar nu are ca i-am privit tot timpul. Cred.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

- „O fata cu care ma vazusem doar de vreo cateva ori mi-a zis ca vrea sa ne despartim.

Eu o placeam mai mult decat ma placea ea pe mine si chiar daca nu am stabilit niciodata ca avem o relatie exclusiva, tot nu suportam gandul ca ea ar putea fi si cu un alt tip. Apoi am aflat ca ea a uitat sa se delogheze de pe contul ei de Gmail, de pe laptopul meu. I-am citit toate mesajele in urmatoarele doua luni. Ba chiar mi-am descarcat un nou motor de cautare pentru a nu fi nevoit sa ies de pe contul ei ca sa intru pe al meu.
A fost foarte nesanatos pentru mine sa fac asta, dupa cum mi-a spus si un prieten caruia i-am marturisit ce fac si care, in timpul unei vizite in apartamentul meu, a delogat-o. M-am suparat foarte tare pe el atunci, dar acum realizez ca nu era bine ce faceam.”

- „Odata m-am imbatat la petrecerea de sarbatori organizata de colegii de serviciu ai iubitei mele. Cand am vazut ca il imbratiseaza pe unul din colegi, cu care stiam ca lucreaza foarte des, m-a cuprins gelozia.

Daca cineva trebuia sa o imbratiseze pe iubita mea, eu eram acela, asa ca am mers spre ei si am inceput sa ma agat de ea, ca sa arat tuturor cat de mult ne iubim. Doar ca, fiind si beat, am cam facut-o de rusine in fata colegilor. Si eu am fost rusinat, insa nu la fel de rusinat ca in dimineata urmatoare, cand mi-a spus ca tipul o imbratisa doar pentru ca ea i-a cumparat un cadou foarte frumos cu ocazia sarbatorilor, nu pentru ca voia sa faca sex cu ea.
Desi eu sunt sigur ca voia, pentru ca iubita mea arata trasnet.”

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

- „Fosta mea iubita m-a avertizat ca va sta mai mult timp peste program la serviciu o perioada, iar eu, in loc sa am

incredere in ea, m-am gandit ca ma insala. Intr-o noapte, cand ea era la dus, i-am umblat in telefon. Nu am gasit absolut nimic care sa o incrimineze si m-am simtit foarte prost ca nu am avut incredere in ea dupa aceea. Nu i-am spus niciodata ce am facut.”
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies