Mărturisiri sfâşietoare făcute de un apropiat de-al Israelei: ”Se simţea din ce în ce mai rău...”

Mărturisiri sfâşietoare făcute de un apropiat de-al Israelei: ”Se simţea din ce în ce mai rău...”
Mărturisiri sfâşietoare făcute de un apropiat de-al Israelei: ”Se simţea din ce în ce mai rău...”

Israela Vodovoz s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani, ea fiind găsită fără suflare în baie. La scurt timp, însă, un apropiat de-al acesteia a vorbit despre ultimele zile din viaţa acesteia.

 

 

Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Se pare că nimeni nu mai dăduse de ea timp de cinci zile, iar acest lucru a determinat-o pe  avocata ei să cheme autorităţile pentru a intra în casa ei, forţând uşa.

 

„Nu-mi vine să cred. Am încercat să dau de ea şi nu am reuşit.

Ea îmi răspundea imediat, de obicei. Chiar mi-aţi dat o veste tristă. Pentru mine, Israela a fost ca o mamă a doua. Când am avut tatăl bolnav, am avut-o tot timpul lângă mine. Acum, nu-mi regăsesc cuvintele.(...) Am vorbit acum o săptămână cu ea şi mi-a spus că se simţea mai rău şi de aceea nu ieşea din casă. Se simţea din ce în ce mai rău. Am vrut să mă duc în vizită, dar mi-a zis că nu primeşte pe nimeni din cauza energiilor.
Făcea un tratament în care doctorul i-a spus să nu aibă tangenţe cu nimeni, în casă,
” a declarat Cristi Pietricică, prietenul bun al Israelei.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mihaela Radulescu, dezvaluire socanta despre moarte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies