Marturisiri socante! Cum l-a agatat preotul Pomohaci pe baiatul de 17 ani : "As putea sa am barbati, o remorca, dar, cand te-am vazut pe tine, am murit"

Marturisiri socante! Cum l-a agatat preotul Pomohaci pe baiatul de 17 ani :
Marturisiri socante! Cum l-a agatat preotul Pomohaci pe baiatul de 17 ani : "As putea sa am barbati, o remorca, dar, cand te-am vazut pe tine, am murit"

Preotul Cristian Pomohaci este in mijlocului unui scandal mediatic dupa ce in presa a aparut o inregistrare cu el in timp ce ii face avansuri unui minor de 17 ani.

Dupa ce publicatia ziardecluj.ro a publicat o conversatie intre preotul Pomohaci so un baiat de 17 ani, enoriasii si cei care il cunosteau au ramas fara cuvinte.

Cu adevarat uluitor este modul in care Cristian Pomohaci isi racola victimele. Preotul l-a cunoscut pe baiatul de 17 ani in timp ce se plimba pe strada si, profitand de statutul lui si hainele preotesti, l-a salutat cu "Hristos a inviat!", imediat dupa inviere.

Iata fragmente din inregistrarea in care preotul Cristian Pomohaci ii facea avansuri minorului de 17 ani

Pomohaci: Hai sa iti spun ceva! As putea sa am barbati, sa fie aici dupa masina si o remorcuta incarcata, as putea sa am barbati! Nu imi trebuie! Dar, inca o data, intre mine si tine a fost ceva special! Parca te-am asteptat din vesnicie! Ti-am mai spus o data si ai crezut ca zic nebunie! Tu stii cum ne-am intalnit noi?

Victima abuzului: Pe strada!

Citeste continuarea pe StirileKanald.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea a vorbit despre sex tape! Vedeta a facut o dezvaluire intima

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies